ANTICRISTII VA UREAZA SFIDANDU-VA: MOARTE RAPIDA .TOCMAI PENTRU CA STAM PASIVI SI NU LUAM ATITUDINE ACUM CAT SE MAI POATE


ASA CUM SPUNEAM IN ATICOLUL http://salvatiromania.wordpress.com/otravurile-din-farfurie/ CARE TREBUIE CITIT NEAPARAT PENTRU A INTELEGE IN TOTALITATE DESPRE CE ESTE VORBA.
SE ADEVERESTE ASTFEL,DIN PACATE, DORINTA ANTICRISTIROL DE A TRIMITE LA MOARTE CAT MAI MULTA OMENIRE SI DE A LE OPTURA TOATE POSIBILITATILE DE A SE TRATA SINGURI, AUTENTIC PE CALE NATURISTA .
SA NU VA FIE FRICA,CULTIVATI SI FOLOSITI IN CONTINUARE ACESTE PLANTE MEDICINALE TOTI.NU VOR PUTEA SA ARESTEZE UN POPOR INTREG.ASTA DACA ACEST POPOR VA FI UNIT.
IATA SI ARTICOLUL:

 

Adio medicina naturista: UE va interzice medicamentele homeopate

Desi nu este foarte mediatizat, targul e ca si facut. Suntem pe cale de a vedea cum toate medicamentele naturiste vor disparea, iar medicilor le va fi interzis sa le mai prescrie.

Big Pharma, organizatia din care fac parte cele mai mari companii farmaceutice, este aproape de finalul bataliei impotriva medicamentelor homeopate. Astfel ca, din 1 Aprilie 2011 toate medicamentele bazate pe plante ar putea fi interzise in Uniunea Europeana, informeaza site-ul gaia-health.com. Si in Statele Unite, abordarea este putin diferinta, insa cu aceleasi efecte devastatoare.
Potrivit site-ului, Big Pharma si Agribusiness au ajus aproape de finalul planului de a detine monopolul pe intreagul domeniu al sanatatii, de la ceea ce mancam, pana la felul in care ne tratam cand suntem bolnavi. “Sa nu aveti dubii, aceasta <preluare> ne va fura si putina sanatate care ne-a mai ramas”, scriu jurnalistii gaia-health.

Mai exact, Directiva Europeana privind Medicamentele Traditionale din Plante (THMPD) a stabilit cateva reguli privind modul de folosire a produselor din plante, care pana acum au fost comercializate in mod liber.

Potrivit acestei directive, toate produsele naturiste vor trebui sa treaca prin aceleasi proceduri ca si cele farmaceutice, fara sa tina cont daca o anumita planta sau preparat din plante s-a folosit fara probleme de sute de ani. Costurile acestor proceduri, estimate intre 80.000 si 120.000 de lire sterline pentru fiecare planta, sunt prea mari pentru ca micii producatori, in afara de companiile Big Pharma, sa le poata suporta.

Nu va conta ca o planta a fost folosita cu succes si in siguranta de sute de ani, potrivit noii legi, aceasta va fi tratata ca si cum ar fi un drog, fiindca este folosita in forma naturala si nu este purificata – ceea ce ar schimba complet natura plantei si efectele pe care acesta le-ar avea.

CITESTE SI :

CUM NE PACALESC COMPANIILE FARMACEUTICE . SE VEDE CLAR CA LEGEA NU POATE AJUNGE LA EI .EI SUNT LEGEA.LEGEA EXISTOA DOAR PENTRU A STAPANI SI SUBJUGA MASELE .

3 comentarii

  1. de cand ma stiu am folosit plante medicinale,a fost o traditie in familia mea! Cine ma poate opri? Rusine sa le fie!!

  2. Very nice article and right to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you folks have any ideea where to hire some professional writers? Thank you 🙂

  3. Ok, that is a nice beginning but i’ll have to take a look at that a tad more. Will show you what else there is.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s