ASTAZI AM FOST AMENINTAT DE O ROMANCA DE ORIGINE EVREICA : THOMSON ANDRA


Tu sa nu scoti in evidenta caracterul „malefic al unor evrei”, pentru ca nu esti Dumnezeu, si nu ai dreptul, ci scoate in evidenta carecterul „malefic al unor romani” si ocupa-te de tara romaneasca nu de Israel. Lasa Israelul in pace, si nu atata oamenii nevinovati impotriva statului Israel. Ceea ce faci e ilegal si este pedepsit prin lege, citeste-te constitutia Romaniei si a Israelului.  Nu cred ca ai vrea sa stai pe banca acuzatilor care promoveaza raul si defaimarea unui stat! Ai grija ce faci! Gandes-te bine, p;entru ca nivelul articolelor tale a ajuns deja la nivelul in care s epoate intocmii un dosar de acuzatii bine intemeiat! „Jidani, evreii care fac tot raul in lume, evreii otrava pamantului, etc…..reciteste-ti cu atentie articolele, si nu uita ca  Israelul  nu doarme cand asemenea articole sant publicate impotriva lui! Ce iti venii tie asa pe nepus amasa sa faci rau statului Israel! Nu uita ca sant legi, si nu traiesti in jungla, si oriunde ai tiparii aceste cuvinte, la orice adresa, nimic nu este secret, si oamenii legii te vorgasii! De unde stii tu ce elite exista pe glob? I-ai numarat personal? Ai trecut din casa in casa? De ce nu numeri elitele „bune” ale celor care pun bombe in Spania, Usa, Irak, etc…, a criminalilor care ucid zilnic oameni nevinovati. Ei umbresc in noroi pe toti locuitorii pamantului! ocupa-te de ei, si de natiile in care populatia este de cel putin de cateva ori mai mare decat a evreilor. Evreii nu au cum sa faca ceea ce zici tu, pentru ca reprezinta o firmitura din locuitorii pamantului! Pana si Romania are o pupulatie de 4 ori mai mare decat Israelul, si romanii sant raspandinti in toata lumea!  Toti romanii, maghiarrii, musulamanii, chinezii, indienii, americanii sant „perfecti”, ei nu umbresc pe confratii lor cinstinti si onesti?
Du-te si invata mai mult!
Sant romanca, si mi-e rusine de un asemnea confrate care traieste in tara mea! Colegii si prietenii mei de munca sant uimiti de cele scrise de tine si de antisemitismul pe care il provoci , si multi dintre ei au de gand sa te denunte! Sa nu te miri daca te vor gasii! Astazi traim intr-o lume democrata si nu in comunism, si de aceea legea romana are dreptul sa actioneze in asemnea cazuri. Articolele tale au fost trimise la organele de lege pentru ca sant un compromis impotriva statului Israel! Romania nu are nici un interes ca sa isi faca dusman Statul Israel cu care are relatii de prietenie, care e un popor pasnic! Nici un evreu nu a scris asa ceva despre Romania, si nu ar indrazni, asa cum scrii tu! Tu generalizezi si toate articolele tale se adreseaza la toti evrei, starnind antisemitismul in masa. Romania nu accepta asemnea comportare si oamenii legii din Romania te vor gasii in curand. Romania nu doreste sa faca rau statului evreu, si articolele tale  fac  acest l;ucru in mod agresiv si continuu.
Nu ai dreptul sa imparti evreii in 2 grupe, si nici in elite, asa cum nici Israelul nu ar face asa ceva. Asta este o jignire mare adusa statului evreu.
Nu ai dreptul sa spui ca sant evrei care vor sa faca o noua ordine mondiala! De unde ai scormonit asa ceva? Astea sant cuvinte de baza pentru care poti fii judecat si chiar condamnat! Ai grija! Evreii nu mai sant poporul care tac si accepta asemnea comportari asa cum au facut acum 57 de ani!

Romania este o tara cu interese d epace cu toate popoarele, si caracterul si atiutdinea ta , nu fac parte din interesele statului Roman.

JIDAN, DEFINITIE  DEX:

JIDÁN, jidani, s. m. (Pop. și peior.) Evreu. – Jid (reg. „evreu” < sl.) + suf. -an.
Sursa: DEX ’98 | Adăugată de cata | Greșeală de tipar | Permalink

jidán s. m., pl. jidáni
Sursa: Ortografic | Adăugată de siveco | Greșeală de tipar | Permalink

jidan, jidani s. m. 1. (pop., peior.) evreu. 2. afacerist lipsit de scrupule.
Sursa: Argou | Adăugată de blaurb | Greșeală de tipar | Permalink


Intrus :

Astept arestarea . Iar pentru a usura munca, celor insarcinati sa ma arestese, postez mai jos toate articolele care fac referire la evrei, pe care le-am scris pe  acest blog in Romania tara democrata cu dreptul la libera exprimare si opinie.

https://salwatiromania.wordpress.com/2010/01/08/rabinii-originari-din-statele-unite-s-au-rugat-pentru-disparitia-statului-israel/

https://salwatiromania.wordpress.com/2009/07/10/mass-media-mondiala-acoperace-a-mai-mare-organizatie-terorista-israelul/

https://salwatiromania.wordpress.com/adevaruri-din-trecut-si-din-prezent-care-ne-au-si-ne-distrug/

https://salwatiromania.wordpress.com/corneliu-zelea-codreanu-si-miscarea-legionara/

https://salwatiromania.wordpress.com/adevarul-despre-al-doilea-razboi-mondial/

https://salwatiromania.wordpress.com/2010/10/03/cancerul-evreiesc-nu-suporta-usturimea-adevarului/

ANEXA – PE INTELESUL TUTUROR :

CE ESTE ANTISEMITISMUL..?

In toate discutiile purtate cu evreii despre politica Israelului, este tare greu sa ajungi la o schimbare de opinii obiectiva, la discutii civilizate (de foarte multe ori).
Din capul locului, ei nu admit ca s-ar putea insela, ei nu accepta critica sau discutia daca nu le este avantajoasa, nu accepta nici un adevar.
In majoritatea cazurilor, “adevarurile sustinute de ei, sunt neadevaruri”, de care ei se agata cu toata taria, refuzand sa admita sau sa-si indrepte postura, chiar cand pozitia lor este in flagrant delict cu evidenta.

Daca îi contrazici, daca le dovedesti ca ce sustin este fals, daca vrei sa le demonstrezi ca afirmatiile lor, nu numai ca nu sunt adevarate, dar si ne neîndreptatesc,

Vasnicii nostrii interlocutori se adapostesc indaratul atacurilor personale, afirmatiilor cu tendinta prejudiciabila, si in final in spatele formulei ca “împingi la ura de rasa”.. ca apoi hodoronc-tronc sa te declare “antisemit”

Trebuie sa recunoastem ca o abordare a temei antisemitismului ii sperie pe multi, si asta pentru ca avem de-a face cu un subject care e de natura sa sperie pe unii.

Ii sperie deoarece in sinea lor se stiu antisemiti, dar conventiile
sociale ii obliga sa-si doseasca optiunile.

A scrie pe tema antisemitismului e foarte periculos pentru
acestia, deoarece exista permanent pericolul sa spuna, involuntar, ceea ce cred cu adevarat.

Pe unii ii sperie din principiu, fiindca o singura virgula pusa gresit te poate transforma, in ochii diversilor vanatori de vrajitoare care bantuie si pe la noi, in “antisemit”.

Alcatuirea unui intreg numar al unei publicatii – fie ea si electronica – pe tema antisemitismului poate da frisoane fiindca e foarte probabil sa se gaseasca unele minti incete care sa te acuze fie ca esti “vandut” fie ca, dimpotriva – daca numarul respectiv nu
dovedeste suficienta “vigilenta” – ca esti tu insuti… antisemit.

Antisemitismul pare a fi, la ora actuala, o tema de care au voie sa se atinga numai intelectualii verificati si para-verificati, cu cariera deja pusa la punct.

Daca toate opiniile impotriva evreilor sunt antisemite atunci va rog sa comentati asta.:

Menechem Begin , fost prim ministru Israel :

„Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fii extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.
si daca tot trecem tangential cu masoneria catalogati aceste citate :

Albert Einstein, scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, 1947:

“ Pentru a atinge scopul final – care este o singura lume, nu doua lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta împotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, este Guvernul Mondial însusi. “

In 1881, francmasonul belgian Flerie scria:

“Jos Răstignitul!… Împărăţia lui s-a sfârşit! Nu este nevoie de Dumnezeu!”

“Trebuie sa extirpăm lepra devorantă a creştinismului“, ţipa Gambeta

Dr. Nahum Goldman , (1894-1982) , presedinte al World Zionist Organization , avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva :

„Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre„

Manly Palmer Hall ( 1901 – 1990 ), gradul 33, mason, ritul scotian . In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society.

In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:

„Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale„

Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919:

„Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism„

La acea data 477 din ceie 545 de oficialitati bolsevice erau evrei.

Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

“ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “

Henry Kissinger, 1974:

“Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia “

Henry Kissinger:

“NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale.“

Henry Kissinger:

„Obiectivul lui Obama este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate”

Dr. Mandelstein la Zionist International Congress 1897:

„ Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala „

Albert Pike ( 1809 – 1891 ), mason, gradul 33 ritul scotian ” Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu “

„ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa “DOGMĂ ŞI RITUAL” ca: „ Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică… „

In 1913 francmasonul Sicar de Plauson spunea:

“Este un război pe care trebuie să-l continuăm până la victorie sau până la moarte – e războiul împotriva duşmanilor de totdeauna ai francmasoneriei: toate dogmele, toate bisericile“.

Walther Rathenau scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

„ Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii „

David Rockefeller, august 1973, New York Times:

“ Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de succes din istorie “

David Rockefeller la Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:

“ Dar aceasta fereastra de ocazii, în care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala. “

David Rockefeller la 5 iunie 1991, spunea cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg Group:

“Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

David Rockefeller:

„Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala „

Guvernatorul Nelson Aldrich Rockefeller (New York), într-un articol intitulat “O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962:

“Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala.“

Mayer Amschel Rothschild:

„Daţi-mi controlul asupra monedei naţionale şi mi-e indiferent cine face legile“

Ariel Sharon, fost prim ministru Israel:

„Vreau sa va spun ceva foarte clar : Nu va faceti griji de presiunile americane asupra Israelului. Noi, poporul evreu, controlam America si americanii o stiu.„

George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:

“Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

“Război de moarte creştinismului” răcnea Fr. Viviani.

James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept “.

Un mare adevar :
http://www.ioncoja.ro/2010/02/antisemitism-sau-antiromanism/

11 comentarii

 1. Lumea se trezeste si nu mai este mult pana cand adevarul va iesi la suprafata.Foarte multi oameni sunt bine informati.Degeaba se lamenteaza acea doamna caci apara minciuna.”Vai de voi pui de serpi si de naparci………….”

 2. Ca sa intelegi ce a vrut sa zica femeia: cand aia din Franta sau Italia zic ca toti Romanii sunt hoti, violatori criminali si borfasi: tu ai in interior o senzatie de negare sau nu?
  Daca nu – te definesti cu „calitatile” de mai sus.
  Daca da – atunci exact asta a vrut sa zica femeia in scrisoarea ei.
  OK, duci o campanie – dar nu confunda partea cu intregul.

  Inca un exemplu: cunosc si am prieteni de nationalitate maghiara – oameni extraordinari. M-am inteles foarte bine cu ei. Cu toate astea daca ma uit prin presa vad declaratii ale unora din politica si ale altor extremisti cu „afara ungurii”. Si inca o data: a generaliza e o greseala imensa.

  Se pare ca la fel de greu nu vrei sa accepti ca nu toti sunt din aceeasi oala cum ii acuzi tu pe ei. Dar de, stii pilada cu paiul si barna.

  PS: nu sunt nici evreu si nici ungur.

  • @Luke, e de la sine inteles ca in orice articol referitor la evrei este vorba doar de elite cu putere de decizie politica,financiara etc.Deci numai un tampit nu si-ar da seama ca eu nu invinuiesc evreul de rand care nu face altceva decat sa-si traiasca viata normal alaturi de familie si de societatea in care traieste.

 3. m-am pisat pe mine de ras:))
  „statul care vegheaza” si cu doamna „nu ai dreptul…sa ataci statul rahat” sa ne pupe la OO
  sentimentu antisemit apare si acolo unde nu era dupa ce lecturezi asemenea discurs :))
  dar
  reminder: traim intr-o tara unde 99% dintre oameni nu au habar de istorie, unde inca lumea mai crede ca la 1907. a fost „rascoala taranilor impotriva burghezo-mosieriei” si ca ” lehionarii ierea criminali domle”; o clasa politica impotenta promoveaza legi care iti interzic comentarii despre un neam sau altul, dar nu latra cand suntem confundati cu ciorile.

 4. CIUMA – CANCERUL EVREIESC PLANETAR

  Plague AND CANCER planetary HEBREW. Toate razboaiele de pe fata pamantului au fost si sunt finantate si organizate de evreii masoni. Evreii prin REZERVELE FEDERALE AMERICANE finanateaza si organizeaza lovituri de stat, revolutii, revolte populare, razboaie civile si altele pe intreaga planeta pentru a implementa democratia evreiasca, adica COLONIZAREA INTREGI PLANETE. ACEST BLOG ESTE FACUT PENTRU A ATRAGE ATENTIA FIINTELOR UMANE, SA NU AJUNGA IN SITUATIA ROMANIEI, NU ESTE URA, CI ADEVAR.

  http://ciuma-cancerulevreiescplanetar.blogspot.com/

  EVREII – JIDANII SPURCATI SI PERCIUNATI CEI MAI MARI ASASINI AI FIINTEI UMANE DE SUTE DE ANI CUNASCUTI IN ISTORIA OMENIRII CA OTRAVITORI DE APE.

  RELIGIA LOR ESTE SATANA-DIAVOLUL SI NU AU TARA SI PE UNDE SE DUC FURA, OTRAVESC, UCID SI DISTRUG.

 5. citind azi toata ziua astfel de articole stau si ma intreb>dc oare hitler a vrut sa extermine rasa evreiasca? dc toate popoarele s-au unit impotriva lui si a nemtilor in cele doua razboaie mondiale pt ca din ce imi povestea bunicu nemtii nu iti faceau nici un rau daca nu opuneai rezistenta spre deosebire de aliati care furau si violau tot ce prindeau?dc hitler este considerat cel mai mare rau al omenirii?
  din pacate suntem condusi de o mana de oameni care au interese pe tot globu fie ei francmasoni sau cei din clanul bildemberg toti au interese oculte si vor reusi sa creeze noua ordine mondiala de care se tot vorbeste pt ca politicienii sunt marionetele lor si noi restu care ne dam seama suntem prea putini si neinsemnati sa opunem rezistenta in rest Doamne ajuta

 6. Cretini de antisemiti, neam de traista, jigodii de tarani

 7. Hello. remarkable job. I did not anticipate this. This is a excellent story. Thanks!

 8. F U T U T Z I P I Z D A MATI DE JIDAUCA ,DE N-ATI MAI AVEA LOC IN IAD NENOROCITILOR,PACAT CA NU VA FACUT SAPUN HITLER,DAR NU ESTE TIMPUL TRECUT,AVETI RABDARE CA NOI NU MAI AVEM !

 9. Ce naroada este femeia aceasta! Cum sa fii antisemit daca esti crestin? Este un nonsens, deoarece mama Lui Iisus era evreica si Iisus a fost evreu. Crestinii nu au cum sa fie antisemiti. Iisus a venit sa implineasca Legea! Ce inseamna asta? Sa adevereasca profetiile evreilor, proorocilor din Vechiul Testament! Nebunii de sionisti sa nu mai inventeze astfel de gogorite pentru a se victimiza si a ne pune, pe noi, crestinii care L-am primit pe adevaratul Mesia, intr-o lumina proasta. GATA! Ne-am saturat de manipularile voastre! De cand existati mintiti lumea, scarbelor! Sionisti speriati de viata!

 10. Pacat ca Hitler a pierdut vremea cu lagarele de concentrare. Jidanii trebuiau rasi de pe fata pamantului si repede. Dar nu e timpul pierdut. Ar trebuii sa ne trezim si asta repede. Jidanii trebuie eliminati, toti pana la ultimul. Abia atunci vom putea sa traim in armonie.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s