VREI CETATENIE IN ISRAEL, INCHINA-TE SI JURA CREDINTA PENTRU JIDANII CARE SE CRED MASTER RASA


Legea care le cere imigrantilor sa jure credinta Israelului, ca stat evreu, aprobata

Guvernul israelian a aprobat duminica un amendament controversat la legerea cetateniei, care le va cere noilor imigranti sa jure credinta Israelului ca stat evreu si democratic, relateaza DPA.

Opt ministri au votat impotriva amendamentului, iar 22 pentru. Toti cei cinci ministri din Partidul Muncii, social-democrat, au votat impotriva, la fel ca si cei trei ministri ai partidului de dreapta Likud, condus de premierul Benjamin Netanyahu.

Juramantul va fi un amendament la legea cetateniei si le va cere noilor cetateni sa spuna: „Declar ca voi fi un cetatean loial al statului Israel, ca stat evreu si democratic, si ma oblig sa ii respect legile”.

Criticii considera ca masura discrimineaza cetatenii israelieni care nu sunt evrei.

Declaratia nu va fi facuta de cetatenii israelieni arabi sau de cei care intra sub incidenta asa-numitei „Legi a intoarcerii”, care prevede ca orice evreu are dreptul sa devina cetatean israelian atunci cand imigreaza.

Insa masura vizeaza in special palestinienii din Fasia Gaza si din Cisiordania casatoriti cu arabi israelieni si care cer cetatenie in baza dreptului la reunificarea familiei. Numarul acestora este estimat in prezent la 25.000.

7 comentarii

  1. VREM NATIONALIZARE ,PARTID UNIC SI ECONOMIE PLANIFICATA 1

  2. „Jidan esti tu si cine te-a invatat sa vorbesti asa. Cunosti cuvantul „evreu”? Daca nu, a venit timpul sa te cultivi, nescolitule. Asa sa te ajute Dumnezeu, exact cum ii consideri tu pe „jidanii tai, rasa superiora”. Tu insa „inteleptule”, te consideri rasa inferioara? Cine a hotarat ca cele spuse de tine sant adevarate? Tu? Inseamna ca ai inca multe de invatat. Deocamdata pe spinarea evreilor multi romani se intorc in Romania cu bani din care isi intretin familiile, si nu invers. Esti un om fara suflet, nesimtit si necioplit. Sa-ti dea Dumnezeu exact ceea ce le doresti tu „jidanilor”.

    • @Aninim(Andra), Cine are ” a sti”,stie ; cine nu, face comentarii de genul tau .

  3. Ai uitat ca in majoritatea statelor si in Romania toti cei care vor cetatenie trebuie sa depuna juramant? Deci ce vrei de fapt? Ei se inchina si decalra juramant? Invata deci ca fiecare stat isi apara interesele!Cuvantul „se inchina” e cam exagerat asa cum este exagerat tot ce ai scris aici. Cum iti permiti? Oare nu a ajuns holocausul in care milioane de copii nevinovati, femei, oameni invarsta au fost ucisi, numai pentru ca au fost evrei. In fond si la urma urmelor ce conteaza, evreu, crestin, musulman, budist, ateist, important este sa fim oameni buni, si cu suflet. Tu te consider om sau animal? Sa-ti fie rusine. Eu sant romanaca, dar nu mi-as permite sa vorbesc sau sa gandesc asa despre nici un om de pe planeta! Ce urmaresti de fapt? Sa starnesti ura impotriva evreilor? Ce ti-au facut tie evrei de fapt? Ti ciuda ca dupa atata sange varsat au si ei o tara? Nu uita ca exista Dumnezeu! Cu totii existam numai cu vointa lui, si tu de fapt nu hotaressti nimic!

  4. Very good written information. It will be beneficial to anyone who employess it, as well as yours truly :). Keep doing what you are doing – for sure i will check out more posts.

  5. An fascinating dialogue is price comment. I believe that you must write extra on this topic, it may not be a taboo topic however usually people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

  6. I’m aware of this previously, but still there was clearly a few helpful bits that finalized the image for me personally, thank you!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s