ROMANIA PIONUL UNEI MARI INTRIGI SAU STAPANA UNEI ARME GEOFIZICE SECRETE?


Pe litoralul Mării Negre, langă plaja Corbu, a fost montat un sistem ciudat de antene care, conform unor teorii vehiculate pe Internet, ar reprezenta un tip de armă care poate modifica clima, poate genera seisme in scopuri militare sau poate bruia de la distanţă psihicul uman. Libertatea vă prezintă azi, în premieră, imaginea noului complex de antene, despre care se presupune că e o armă geofizică.

6498_1

Ansamblul ciudat de antene militare de la Corbu, judeţul Constanţa, nu seamănă cu nimic din ceea ce a folosit armata română până acum. Terenul unde a fost amplasată, recent, instalaţia se află în vecinătatea poligonului militar Capul Midia. E un sistem format din aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri. În apropiere sunt câteva containere militare – adică centrul de comandă al instalaţiei. Acest complex este amplasat în vecinătatea celebrei plaje sălbatice de la Corbu.

Conform informaţiilor apărute pe internet sub titlul “Antenele din Dobrogea sunt capabile de atacuri psihotronice”, această instalaţie ar fi o armă geofizică. Din câte se ştie, în lume există patru ţări care dispun de asemenea arme: Statele Unite, Rusia, China şi Norvegia. România ar fi a cincea… Cea mai mediatizată armă geofizică este instalaţia americană denumită HAARP, din Gakona, în Alaska, care a născut mai multe dispute internaţionale, majoritatea din partea Rusiei, dar nu numai…

haarp

Conform informaţiilor vehiculate pe internet în luna august, instalaţia românească are rostul de a le face, oarecum, în ciudă ruşilor. Din păcate, deşi Libertatea a solicitat încă de acum o lună un răspuns oficial despre această instalaţie, Ministerul Apărării nu a comentat în nici un fel existenţa acesteia.

Scandalul de la Moscova s-a declanşat după ce s-a aflat de antene

Contextul în care a apărut, în luna august, ştirea despre antenele de la Corbu e demn de remarcat:

 • 6 august 2010 – Pe internet a început să circule informaţia despre antenele de tip HAARP instalate în Dobrogea
 • 16 august 2010 – Diplomatul român Gabriel Grecu a fost arestat, cu mult tam-tam, la Moscova, sub acuzaţia de spionaj
 • 18 august 2010 – Un diplomat rus a fost expulzat din România, caz care a făcut şi el vâlvă în presă.

Poate produce şi uragane

HAARP, instalaţia americană din Gakona, Alaska, e un sistem complex care poate provoca schimbarea vremii, poate produce catastrofe naturale, ploi torenţiale, cutremure, inundaţii şi uragane. Oamenii de ştiinţă au subliniat însă că, la nivel global, aceste intervenţii pot scăpa de sub control şi pot cauza nenorociri chiar împotriva celor care le folosesc. De exemplu, produci ploaie în Filipine şi te trezeşti cu uragan în Caucaz.

Fotografia cu femeia care a fost salvată de sub dărâmături la câteva zile după cutremurul din Haiti a făcut înconjurul lumii

Claudia von WerlhofS-a bănuit că seismul din Haiti a fost artificial

În martie, politologul Claudia von Werlhof (foto), de la Universitatea din Innsbruk, Austria, a avansat teza conform căreia seismul de 7,3 grade pe scara Richter din Haiti , din ianuarie, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 230.000 de oameni, iar alţi 300.000 au fost răniţi, ar fi fost provocat artificial de către americani, prin instalaţia HAARP. Afirmaţiile ei au creat un uriaş scandal dr. Emil Străinuinternaţional, iar conducerea universităţii cu pricina a acuzat-o pe Werlhof că vorbeşte ce nu trebuie şi aduce prejudicii instituţiei.

PĂREREA SPECIALISTULUI: «Nu seamănă cu nimic din ceea ce se ştie»

“Este greu de spus ce e acest sistem de antene de lângă plaja Corbu. Arată altfel decât celebrul HAARP. E ceva absolut nou, care nu seamănă cu nimic din ceea ce se ştie. Ar putea face parte din SCOMAR, sistemul inteligent de monitorizare a Mării Negre, pus în funcţiune recent, dar şi acela ar trebui să aibă altfel de antene”, ne-a spus general dr. Emil Străinu (foto), doctor în domeniul armelor geofizice.

4 comentarii

 1. Chestia asta chiar trebuie investigata, de catre oameni. Nu este posibil, ca acest preshedinte alogen beshescovici, impreuna cu toata mafia sionista sa permita asemenea lucruri in tara noastra. Cine stie, in ce ne baga acesti banditi! Va inchipuiti, ca daca e vcorba de asa ceva, vom fi, noi ca tara, victima razbunarii altor state, care probabil ca vor fi atacate de la acest centru, ma gindesc la Rusia.

  Pentru a crea efectele de tip HAARP, este necesara o cantitat de energie echivalenta cu cel putin 10…20 Gigawatt iar din cele descrise in articol, nu pare a fi vorba de asa ceva.

  Ce vreau sa spun, ca aceasta instalatie sa fie posibil sa prodica cutremure sau efectul aprinderii vazduhului, cantitatea de energie pompata trebuie sa fie de acest ordin de magnitudine. Cred ca intreaga Dobrogea nu are la dispozitie atita energie, dar cine stie, poate au vreun cablu direct de la Cernavoda, poate asta a fost si scopul dispunerii acestei instalatii aici.

  In mod imperios, trebuie aflat la ce serveste aceasta porcarie, si daca se dovedeste clar ca e folosita pentru a a taca alte tari, etc, trebuie trasi la raspundere toti aceia care au permis aceasta ticalosenie.

  De fapt, vedem ca forte israeliene se antreneazai in tara noastra, vedem ca politicienii semneaza imprumuturi peste imprumuturi, intrebarea se pune:

  MAI APARTINE ROMANIA, ROMANILOR? ORI NE-AU VINDUT BANDITII ASTIA MASONI-SATANICI, DEJA?

 2. Super-Duper website! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am taking your feeds also

 3. I’m aware of this already, but nevertheless there are a few useful pieces that finalized the image to me, thanks!

 4. DEZASTRU CU ACESTI NENOROCITI_ILUMINATII- ISARESCU PLUS POLITICIENII CARE AU ACCEPTAT SA VINDA ROMANIA , CA SA SE IMBOGATESCA .


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s