INCERCARE NESIMTITA DE A PACALI POPULATIA


REALITATEA TV :

Economia României ar putea fi salvată, spun investitorii străini care au găsit şi soluții pentru redresarea economică a ţării. Diminuarea evaziunii fiscale, mai multe locuri de muncă și scăderea inflaţiei ar putea fi doar câteva dintre rezultatele unui plan pe termen îndelungat.

În primul rând, pornirea programului „Prima Casă 3” ar putea fi o importantă sursă de venit. Mai exact, prin generarea acestui proiect s-ar crea 12.000 de locuri de muncă, iar creşterea estimată la bugetul de stat ar fi de 0,5 la sută.

O altă soluţie ar fi listarea la bursa locală şi internaţională a fondului Proprietatea. Statul ar putea obține din această afacere 12 miliarde de euro, bani care ar putea fi investiţi în infrastructură.

Investitorii spun că statul român ar putea face bani frumoşi din fotbal. România şi-ar putea depune, împreună cu Ungaria și Bulgaria, candidatura la Campionatul European de Fotbal din 2020. Venitul: 10 miliarde de euro.

Şi atragerea de fonduri europene în agricultură, în jur de 150 de milioane de euro anual, ar ajuta la salvarea economiei. Alte soluţii ar fi flexibilizarea legislaţiei muncii, înfiinţarea unui Consiliu pentru Dezvoltare Economică sau implementarea conceptului „e-guvernare”.

Oamenii de afaceri au făcut şi calculele pentru noi. Toate aceste măsuri ar avea ca efect o creştere cumulativă a PIB-ului de până la 11,6% în următorii cinci ani, 250.000 de noi locuri de muncă pe termen mediu şi o creştere suplimentară a veniturilor la buget de aproximativ 8,5% pe termen mediu.

INTRUS :

In primul rand este vorba de salvarea economica a investitorilor si a bancilor, nici-decum a economiei romanesti.

Diminuarea evaziunii fiscale…  nici vorba .

Programul Prima Casa 3 , nu va face altceva, decat sa impovareze si mai mult populatia cu datorii la banci , cu dobanzi si comisioane ilegale si nesimtit de mari . Da, se vor creea cateva locuri de munca pe termen scurt, platite  MIZERABIL, iar cresterea bugetului va fi aproape zero, datorita privilegiilor de care se bucura marile companii .

Listarea la o bursa locala si internationala a fondului Proprietatea nu va face altecva decat sa subevalueze din activele statului si vinderea, instrainarea a tot ce mai are aceasta tara de valoare. Sabotajul la el acasa.

Auzi, romanii sa joace fotbal, banuiesc ca trebuie sa contribuie cu o suma frumusica pentru inscrierea la CM.

Nu aud nimic de refacerea efectiva a agriculturii, de subventii pentru ea,  de industrie, de autostrazi, repunerea in functie a unor combinate si demersuri pentru a deschide noi piete de desfacere.Nu aud nimic de productivitate , de cresterea exporturilor…

Se vorbeste doar de atragerea fondurilor europene pentru agricultura, fara a se face ceva concret cu acesti bani, destinatia lor nu este decat o risipa, care atesta incompetenta sau reaua  vointa guvernantilor.

Legislatia muncii este doar in favoarea angajatorului, iar angajatii vor fi privati de foarte multe drepturi din contractul colectiv de munca.

Cat despre restul cifrelor si previziunilor economice sunt doar impuritati in ochii dumneavoastra, pentru a mentine o linie eronata si incetosata a adevarului economic al Romaniei.

6 comentarii

  1. praf in ochi pt prosti
    asta trebuia facuta cand a inceput criza, sa evite concedieri in masa si blocarea economiei
    dar mai crede cineva in bunele intentiei ale guvernarii ai ale elitei mondiale?

  2. Keep functioning ,terrific job!

  3. Am parcurs acest post al tau si imi place ceea ce am citit. Continua tot asa.

  4. I discovered your blog web site on google and verify just a few of your early posts. Continue to maintain up the superb operate. I simply additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for forward to reading extra from you in a while!…

  5. Your home is valueble for me. Thanks!…

  6. Now, that’s a good start however i’m going to look into that a tiny bit more. Will show you what else there is.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s