Ahmadinejad: "Sunt pregătit să mă aşez la masă cu Obama, ca de la bărbat la bărbat, pentru a discuta liber"


Reacţii. Un comandant al armatei iraniene a avertizat luni că Iranul va răspunde cu aceeaşi monedă oricărui atac militar venit din partea Statelor Unite ale Americii.

Mike Mullen, Statului Major Interarme, a declarat duminică că Statele Unite au pregătit un plan de atac împotriva Iranului, potrivit agenţiei de ştiri IRNA, citată de Monstersandcritics.

În replică, şeful adjunct al Gărzilor Revoluţionare Iraniene, generalul Yadollah Javani, a declarat că Teheranul s-ar răzbuna împotriva oricărui atac al SUA şi şi-ar apăra cu fermitate integritatea teritorială şi interesele.

Discursul lui Mullen fac parte din războiul psihologic demarat de SUA împotriva Iranului cu scopul de a-l intimida în negocierile nucleare, a declarat generalul iranian.

Citiţi şi: Statele Unite au pregătit un plan de atac împotriva Iranului

Totuşi, răspunsul nostru la orice atac va fi ferm, iar SUA sunt conştiente de faptul că Golful Persic este o regiune strategică, iar ameninţarea securităţii din regiune va fi o ameninţare la interesele americane, a adăugat generalul.

Javani este de părere că nici SUA şi nici Israelul nu ar îndrăzni să atace Iranul.

Preşedintele Mahmoud Ahmadinejad a declarat luni că utilizarea constantă a retoricii militare de către SUA ar fi un act disperat.

Ei se folosesc fie de literatura ameninţării, fie de rezoluţiile ONU. Utilizarea retoricii de ameninţare şi a sancţiunilor şi referirea la arme ori de câte ori există o problemă politică arată că americanii au ajuns într-un punct mort, a declarat Ahmadinejad la Teheran.

Citiţi şi: Ahmadinejad: Statele Unite şi Israel vor să declanşeze războaie în Orientul Mijlociu

Câte rezoluţii ONU aţi emis? Patru? Puteţi emite 4.000 rezoluţii care prevăd sancţiuni împotriva Iranului, acest lucru arată doar disperarea din administraţia americană şi nu are absolut niciun impact asupra dorinţei noastre de a continua activitatea nucleară, a afirmat preşedintele iranian.

Preşedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, a propus luni un dialog „faţă în faţă” şi „ca de la bărbat la bărbat” cu preşedintele american, Barack Obama, pentru a discuta despre „probleme mondiale”, în timpul unui discurs difuzat de televiziunea de stat, potrivit AFP.

Citiţi şi: Iran le va da o lecţie de neuitat duşmanilor, susţine preşedintele Ahmadinejad

Trebuie să merg în septembrie la New York pentru a participa la Adunarea Generală a Naţiunilor Unite. Sunt pregătit să mă aşez la masă cu Obama, faţă în faţă, ca de la bărbat la bărbat, pentru a discuta liber despre problemele mondiale în faţa presei şi pentru a vedea care este cea mai bună soluţie, a declarat Ahmadinejad.

Administraţia americană a declarat recent că este pregătită de negocieri. Foarte bine. Noi suntem pregătiţi să negociem, a adăugat

Dar, dacă voi credeţi că veţi agita bâta şi spune că trebuie să acceptăm tot ce spuneţi voi, acest lucru nu se va întâmpla, le-a atras Ahmadinejad atenţia occidentalilor.

Aceştia nu înţeleg că s-au schimbat datele în lume, a adăugat acesta.

3 comentarii

 1. Jocul Israelului si SUA sint foarte periculoase pentru stabilitatea globala. Nu uitati ca, intreaga lume este condusa de o cabala satanista, formata din vechea nobilime, roialitatea si clica bancherilor judeo-masoni, care nu vor precupeti nici un efort pentru a distruge lumea prin orice mijloace (si ce mijloc mai bun, decit un razboi devastator, cum se pregateste in Orientul mijlociu, asa cum a trasat inaintasul lor, satanistul mason, Albert Pike!). Deci, aceasta mafie si cabala satanista, care contin elemente din toata lumea, si evrei si europeni si americani, dar toti acestia sint niste a-patrizi, nule pasa de tara in care temporar actioneaza. Influenta sionista, care vor sa-l introneze pe „regele” lor stapin al lumii, si ca parte a masterplanului pt. Noua Ordina Mondiala, este deosebit de puternica in toate guvernele lumii, prin promovarea unor oameni deosebit de corupti si santajabili in politica, care vor actiona ca niste oameni de paie, paiate teleghidate, la comanda masonica internationala. Vedeti ce ne-au facut in Romania, totul este controlat si distrus „by design” de catere ei, mai lipseste acum se ne bage intr-un conflict direct cu Iranul. Doua aspecte curente care publicul roman le cunoaste: acciddentul elicopterului israelian, care a adus in prim plan antrenamentele care ei le desfasooara ca sa dea atacul impotriva Iranului, si mai este un aspect foarte putin cunoscut: in razboiul de uzura in care participa si trupe romanesti, sint pusi de catre aliatii americani sa produca atacuri cu rachete asupra Iranului, ca sa-i stirneasca pe acesta. De asemenea, oameni de la diferite firme de securitate, de emanatie CI A si Mos sad, in ambarcatiuni ce imita paza de coasta iraniana, au inceput sa traga in nave internationale in golf, parind ca si cum iranienii ar ataca. S-a porodus si un razboi electronic, controlat de NSA si CIA, incercind sa se dea vina si sa se creeze aparenta unui atac Iranian. Iranul este o tara suverana, independenta, puternica si nu poate nimeni sa-i interzica ce arme sau ce energie are dreptul sa foloseasca, sau poate, dar tot asa de mult ca si unei tari ca India, Pakistan, China, Coreea de Nord, Rusia, Israel, etc, ca tari care toate au arma nucleara.

  Jocul acestor ticalosi si banditi, este doar sa pregateasca opinia publica, in a accepta un razboi impotriva iranului, care elitei le serveste multor scopuri, printre care, imediat, este divertarea atentiei populatiei de la criza, intarirea legaturii de coeziune intre popoare si guvernele lor care s-au dovedit a fi total criminale, prin fortarea vaccinurilor H1N1 si prin faptul ca au dat bancilor care au creat in mod intentionat aceasta criza, le-au dat zeci de trilioane din banii cetatenilor, acuma plingindu-se ca nu mai sint bani pentru sanatate, drumuri, educatie si ca trebuie sa mareasca austeritatea si banii ce ii string din taxe si birurui, ca sa-0i dea in continuare prin intermediul FMI si BM, la stapinii lor din elitele bancare satanico-masonice. Aceasta-i realitatea, si dementiii care conduc lumea asta, din toate tarile, dar in mod special din SUA, Israel si Europa, ar face bine sa ia aminte ce fac, pentru ca lumea acuma, nu va mai accepta minciunile lor, de genul 9/11, 7/7 ci sint cu ochii pe ei ca pe butelie. O mare probabilitate este, ca in cazul unor astfel de chestiuni, populatia sa nu mai suporte si sa iasa literalmente sa-i rupa in bucati pe toti politicienii si familiile lorr, incendiindu-le vilele si masinile luxoase, si politicienii sa se gindeasca bine, ca stapinii lor masoni satanici, au bunkere si orase subterane unde sa se refugieze, dar ei, tradatorii, vor fi lasati la latitudinea maselor populare dezlantuite. Atentie politicieni, pina unde va merge tradarea si ticalosia voastra in vinzarea poporului intereselor straine, pentru ca veti da socoteala de toata tradarea si ticalosia voastra, si nimeni nu va va mai salva din mina poporului dezlantuit. Atentie mare TRADATORI DE POLITICIENI, pentru ca veti ajunge exact cum simpatic, este aici pe blog, facuta un sondaj de opinie, cu spinzuratul. Veti plati voi si cei ai vostri, ca prin tradarea voastra ati permis acestei elite mondiale psihopate si total rupte de realitate sa-si avanseze planurile demonice asupra acestei lumi. Prin voi s-au furat trilioanele care au serit sa finateze aceste uneltiri. Prin voi politicieni tradatori, care nici in ultima suta de metri nu va potoliti cu distrugerea si furturile, caci nu mai puteti da acuma inapoi, prin voi s-a infaptuit toata aceasta distrugere si toata suferinta popoarelor lumii. Daca o sa permiteti ca acest razboi sa devasteze lumea, nu veti mai avea scapare! Oamenii au liste pregatite si sint cu ochii pe voi. Nu mai aveti scapare, nici un serviciu special, armate, comando, nimeni, nu va poate scapa de furia populara care se va dezlantui.

  Pentru romanii de buna credinta care citesc acest blog care spune adevarul, va rog sa cititi acest articol, care sa intelegeti de ce ni se intimpla toate acestea si are legatura cu mistica khazarilor care in mod total gresit isi spun evrei si veti vedea ca nici una din aceste tari: Iran, Pakistan, Afghanistan, Iraq, etc, nu au nici o vina, si ca totul este creat cu ajutorul serviciilor de factura americana, israeliana, britanica, precum si a contra-partil lor din tarile de sub asuprirea lor, pentru a avansa agenda satanica de dominare in final, a lumii intregi, si ncare noi, toti oameni care vom mai fi lasati sa traim vom fi literalmente mai rau decit niste sclavi:
  http://www.veteranstoday.com/2010/08/02/gordon-duff-false-flag-nuke-attack-on-u-s-justified-king-torah/

 2. Adevarat comentariul, dar trebuie mediatizat.

 3. Keep functioning ,splendid job!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • august 2010
  L M M J V S D
  « iul.   sept. »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031