Romania violata ,romanii din nou ''capra'' .


Oameni buni ,ieri a avut loc cea mai mare pacaleala a pensionarilor.

Sa vedem :

Pensionarii sunt multumiti sa li s-au facut ” dreptate ” , nu au scazut pensiile cu 15% .Insa realitatea este alta de fapt au scazut cu cca 28 % .Daca fiecare dintre dumneavoastra isi va calcula cheltuielile de luna trecuta cu facturile vechi in fata doar ca de data asta la un TVA de 24% veti constata cu usurinta diferenta de bani in plus care va trebui platita .Acea diferenta e mult mai dureroasa decat daca se taiau pensiile cu 15% .

Acum trebuie doar sa va ganditi la preturile care vor exploda atat datorita cresterii TVA cat si abuziv, datorita  profitorilor de comercianti care vor avea o scuza .

Paine, faina, zahar, ulei, fructe, legume, alte alimente , medicamente, apa rece-calda, electricitate, gaze naturale, caldura  care fara subventii creste automat cu 200% plus TVA24% ajunge la 250% si multe altele.Ei bine, asta nu e tot , la toate mai adaugati si iarna care vine cand necesitatile de energie electrica , caldura si hrana se vor dubla  , fata de nevoile de pe timpul verii. Nu-i asa ca la CCR vi s-a facut dreptate si nu au scazut pensiile? Nu domnilor, dreptate si-au facut lor , lor magistratilor cu pensii si salarii enorme care nu pot fi afectate vizibil de cresterea TVA-ului . Cat despre impozitarea cu 50% a pensiilor dumnealor, ramane de vazut.. ..Va asigur , vor fi pensii exorbitante de care nu se vor atinge.

http://salvatiromania.wordpress.com   va ureaza :

SA TRAITI BINE  !

3 comentarii

  1. Nu era corect sa fie reduse pensiile. Nu era corect ca doar bugetarii si pensionarii sa fie sacrificati pt scoaterea tarii din criza. Cu aceste taxe vor suporta toti cetatenii. Insa, ideal ar fi impozitarea progresiva, fiecare sa contribuie dupa putere si asta dupa alungarea tradatorilor care au adus tara in rapa.

  2. You made some clear points there. I did a search on the subject matter and found most people will go along with with your website.

  3. All right, it really is a nice beginning but i’ll have to check into that a great deal more. Will show you just what else i’ve found.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s