SUA BAGA ACE IN PAPUSI- OBAMA ,MAI PROST CA NOAPTEA ASCULTA NECONDITIONAT DE ''SUFLIORII '' CARE DE-ALTFEL L-AU INSCAUNAT


SUA: Iranul va putea să atace Europa cu sute de rachete

Informaţiile americane arată că Iranul va avea capacitatea să atace Europa cu „zeci sau chiar sute” de rachete, a declarat şeful Pentagonului, Robert Gates, precizând că acesta a fost un factor care l-a determinat pe Barack Obama să revizuiască proiectul de apărare antirachetă, după cum relatează NewsIn.

„Unul dintre elementele care au contribuit la decizia privind abordarea adaptivă în etape a fost conştientizarea faptului că, dacă Iranul va lansa într-adevăr un atac cu rachete asupra Europei, nu ar fi vorba numai de una sau două sau câteva rachete. Mai degrabă ar fi un atac tip salvă, în care ar putea fi implicate zeci sau chiat sute de rachete”, a explicat Gates.

Secretarul american al Apărării şi-a exprimat încrederea că rachetele de interceptare vor oferi SUA „capacitatea de a apăra trupele, bazele, instalaţiile şi aliaţii din Europa”.

Gates a subliniat că este crucial ca sistemele de interceptare să fie instalate până în jurul anului 2020, nu numai din cauza ameninţării reprezentate de Iran şi de Coreea de Nord, dar şi pentru că până în 2020 este posibil ca şi alte ţări să urmeze exemplul Teheranului şi Phenianului.

Precedentul proiect de scut antirachetă, în viziunea administraţiei Bush, prevedea interceptori amplasaţi în Polonia şi un radar în Cehia, vizând ameninţări reprezentate de eventuale rachete cu rază lungă de acţiune ce puteau veni din partea Iranului sau Coreei de Nord. România nu era acoperită în totalitate de un astfel de scut.

Planul a fost revizuit la 17 septembrie 2009
de noua administraţie americană condusă de preşedintele Barack Obama, care a pledat pentru eficientizarea scutului prin flexibilitate, mobilitate şi fezabilitate, urmând ca ulterior să fie integrat unui scut NATO şi să apere astfel teritoriile tuturor aliaţilor.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a aprobat, la 4 februarie, propunerea părţii americane privind participarea României la sistemului de apărare antirachetă în Europa.

Într-un interviu pentru NewsIn acordat la 15 februarie, subsecretarul american de stat pentru controlul armamentelor, Ellen Tauscher, declara că Statele Unite ar putea negocia amplasarea în România a trei baterii de interceptori, ceea ce ar însemna în total 24 de rachete SM-3. Bucureştiul estimează că negocierile vor dura un în jur de un an.

Rachetele terestre de interceptare SM-3 vor fi operaţionale începând din anul 2015, potrivit planurilor Statelor Unite.

INSA EUROPA INTREABA :

1) CU CATE RACHETE NUCLEARE POATE SUA SA ATACE EUROPA?
2) CU CATE RACHETE NUCLEARE POATE ISRAELUL SA ATACE EUROPA?
4) CU CATE RACHETE NUCLEARE POATE CHINA SA ATACE EUROPA ?
5) CU CATE RACHETE NUCLEARE POATE INDIA SA ATACE EUROPA ?
6) CU CATE RACHETE NUCLEARE POATE PAKISTANUL SA ATACE EUROPA ?

Robert Gates , ia-l pe Obama si pe toti din guvernul SUA si aruncati-va intr-o groapa mare cu cacat.

OBAMA ,Tera nu-i a ta si nimeni nu te-a delegat sa decizi in numele altor state suverane ,ori sa o faci pe justitiarul cand de fapt nu face-ti altceva decat sa cotropiti si sa suge-ti planeta de resurse in propriul vostru interes .


2 comentarii

  1. Am mai scris-o si la o alta publicatie, singurele tari care sa atace Europa:

    Israel (au amenintat de citeva ori, deja)
    SUA
    China
    Russia

  2. You completed some nice points there. I did a search on the issue and found mainly persons will have the same opinion with your blog.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s