VADIM TUDOR ATACA PE SLEAU LA STRASBOURG, POLITICA BILDERBERGILOR SI A BANCILOR ACESTORA


Europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor s-a trezit cu discursul întrerupt luni, în timpul plenului de la Strasbourg.

“În urmă cu câteva săptămâni, un film realizat cu camera ascunsă a făcut înconjurul lumii. Fosta noră a reginei Marii Britanii, ducesa de York, Sarah Ferguson, pretindea o mită de 500 000 de lire sterline pentru a interveni, cât ai pocni din degete, pe lângă fostul ei soţ, prinţul Andrew, ca să rezolve o problemă. Scuzele ei ulterioare, cum că a fost beată, nu au reuşit să inducă în eroare pe nimeni, fiindcă aceasta este starea ei naturală.

Ce minune a tehnicii este această cameră ascunsă! Ar trebui să-i ridicăm un monument în fiecare ţară. Fără ea, noi n-am putea afla faţa nevăzută a lucrurilor, comportamentul secret al atâtor persoane publice. Acum 200 de ani, Napoleon a luat de pe biroul lui Frederic cel Mare de la castelul Sans-Souci, un ceas deşteptător de argint pe care, când şi-a făcut testamentul, pe insula Sfânta Elena, l-a lăsat moştenire unui apropiat. Era pradă de război. Acum, prada de război de numeşte comision, atenţie, sponsorizare. Dacă estul Europei este aproape de faliment, acest fapt se datorează nu numai corupţiei din ţările noastre, ci şi corupţiei şi şantajului pe care le exercită unele persoane publice şi instituţii din occident, mai ales bănci. Este momentul să ne unim eforturile pentru a distruge mafia, acest vierme atât de inventiv…”, a spus Vadim, până când a fost întrerupt.

4 comentarii

  1. Vadim e prost la vorba de aceea nu va castiga niciodata nimic.

  2. Vadim e prost la gura, dar despre dreptate si adevar ce-am putea spune, cum ar sta unui OM ca Vadim sa vb spasit sau pe ocolite … adevarul chiar daca doare trebuie rostit …parerea mea .

  3. datorita acestora basismul yankeu a turlit-o crunt ,incat a supus justitia care este formata din scroafe si magari deci jos basismul tuberculos ostracanat stofalaclonat

  4. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my blog something like that. Can I take a portion of your post to my website?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s