ROMANIA NU AR TREBUI SA PERMITA AVIOANELE EVREIESTI PE TERITORIUL EI.


Israelul (statul terorist) şi-ar putea muta în România antrenamentele forţelor aeriene.

Avioanele de luptă israeliene s-ar putea antrena în spaţiul aerian al României, ţara noastră urmând să înlocuiască Turcia, după ce, din cauza tensionării relaţiilor, Ankara a refuzat să mai permită forţelor aeriene israeliene să desfăşoare exerciţii în spaţiul aerian turc, scrie Jerusalem Post citat de NewsIn.

Astfel vom fi pusi in postura de a sustine crimele si genocidul Israelului.Romanii nu trebuie sa fie deacord cu asa ceva .

Ministerul israelian al Apărării se gândeşte să reînnoiască un acord semnat în 2006 cu România care permitea avioanelor de luptă israeliene să desfăşoare antrenamente în România, după ce Ankara a refuzat, ca urmare a ofensivei împotriva Hamas şi a deteriorării relaţiilor bilaterale, să mai permită desfăşurarea avioanelor israeliene în Turcia. În virtutea acestui acord, forţele aeriene israeliene au trimis avioane în România în 2007 şi intenţionează să desfăşoare din nou avioane aici spre sfârşitul anului în curs, potrivit publicaţiei The Jerusalem Post.

Forţele aeriene israeliene au fost excluse din nou dintr-un exerciţiu militar multinaţional care are loc anual în Turcia şi care a început luni, urmând să continue timp de o săptămână. La manevrele din cadrul exerciţiului intitulat Anatolian Eagle participau forţe aeriene din SUA, Italia, Spania, Emiratele Arabe Unite şi Turcia. NATO a trimis un avion cu sistem de avertizare şi control.

Israelul a fost exclus şi de la precedenta ediţie a exerciţiului Anatolian Eagle în octombrie anul trecut, cu câteva zile înainte de data la care era programat să înceapă. Drept urmare, nici forţele aeriene americane nu au mai participat la exerciţiu.

În aceste condiţii, oficialii din domeniul apărării nu au fost surprinşi că Israelul nu a mai fost invitat să participe la exerciţii, mai ales după moartea celor nouă pasageri aflaţi la bordul vasului Mavi Marmara, care naviga sub pavilion turc şi care, împreună cu alte şase ambarcaţiuni, a încercat să spargă blocada pe mare impusă de Israel Fâşiei Gaza.

În alţi ani, Israelul era un invitat obişnuit al exerciţiilor militare din Turcia, dar de când relaţiile bilaterale s-au deteriorat semnificativ, adică de la începutul anului 2009, după ofensiva israeliană din Gaza, forţele aeriene israeliene nu au mai fost invitate la aceste manevre militare.

Până la ofensiva israeliană din Gaza, avioanele israeliene zburau frecvent în spaţiul aerian turc şi participau la câteva exerciţii anuale cu Turcia. Ankara a decis însă să nu mai permită desfăşurarea avioanelor israeliene de luptă în spaţiul său aerian.

Un alt exerciţiu – Reliant Mermaid, programat pentru această vară – va fi, foarte probabil, anulat, deşi Israelul încă nu a fost notificat oficial de Turcia în legătură cu aceasta, mai scrie Jerusalem Post. Reliant Mermaid este un exerciţiu anual implicând operaţiuni de căutare şi salvare pe care Israelul, Turcia şi Statele Unite îl desfăşoară în Marea Mediterană.

TANSMITE-TI EVREILOR DIN ISRAEL SA PLECE DRACULUI DIN PALESTINA

Decana de varsta a ziaristilor acreditati la Casa Alba si-a incheiat cariera intr-un mod trist. Helen Thomas, in varsta de 89 de ani, nu s-a prezentat luni la postul sau, decizand sa se pensioneze, dupa ce declarase ca evreii din Israel ar trebui „sa plece dracului din Palestina”, relateaza Le Monde, in editia electronica.

Intr-un interviu acordat site-ului Rabbilive.com in data de 27 mai, Helen Thomas a fost intrebata ce mesaj are pentru evrei.

Spre surprinderea reporterului, ea a declarat: „Spuneti-le sa plece dracului din Palestina. Amintiti-va ca acei oameni (palestinienii) sunt ocupati si ca este vorba despre pamantul lor. Ei (evreii) ar trebui sa se intoarca la ei acasa. In Polonia, in Germania .. in America, nu conteaza in oricare alt loc”.

Asociatia corespondentilor de la Casa Alba a adus un omagiu acestei „pioniere” dar s-a declarat intristata de declaratiile legate de evrei.

3 comentarii

  1. SA SE DUCA LA DRACU NU LA NOI IN TARA .

  2. There is perceptibly a bundle to realize about this. I believe you made various good points in features also.

  3. Well, it is fine, however what about the other options we have here? Do you mind writing another article about all of them as well? Kudos!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s