Invadarea Iranului, pe agenda Grupului Bilderberg


 • Joi 3 iun 2010

Întrunirea din acest an a grupului Bilderberg are loc la hotelul Dolce din localitatea Sitges

Întrunirea din acest an a grupului Bilderberg are loc la hotelul Dolce din localitatea Sitges

Un ziar spaniol anunţă că a aflat două dintre subiectele de pe ordinea de zi a celebrului grup al elitelor mondiale, în ciuda faptului că aceştia au o agendă secretă.

Grupul de elită se reuneşte, începând de astăzi, în Spania, la Sitges, pentru a discuta subiecte precum invadarea Iranului sau colapsul monedei europene.

Grupul Bilderberg este o organizaţie cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri şi academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Din cauza caracterului secret al întâlnirilor şi a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial.

Deşi intenţiile părinţilor fondatori ai grupului Bilderberg erau să-şi menţină agenda şi lista membrilor în cel mai mare secret, nici acest grup exclusiv nu a scăpat de „scurgerile” de informaţii. Astfel se face că presa spaniolă a aflat câteva din subiectele de pe ordinea de zi ale Grupului: un potenţial atac asupra Iranului şi viitorul colaps al monedei euro, scrie Nueva Tribuna.

Punctul comun al majorităţii membrilor grupului Bilderberg este că aceştia nu au fost aleşi în funcţiile deţinute prin votul majorităţii şi nici nu aparţin vreunei organizaţii născute din vreun tratat internaţional.

Din 1954, acest puternic grup exclusivist se reuneşte anual pentru a promova o apropiere între Europa şi Statele Unite ale Americii. Fondatorii grupului au fost magnaţii David Rockefeller şi familia de bancheri Rotschild.

Strauss-Kahn, preşedintele FNI: „Soluţia e adoptarea unei monede unice globale”

Grupul Bilderberg se prezintă a fi salvatorii în faţa crizei economice mondiale internaţionale, oferind în acelaşi timp ca soluţie o guvernare mondială. Acesta e punctul de vedere pe care l-a susţinut recent şi preşedintele Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, membru al Grupului. Acesta a declarat, la Zurich, că soluţia ieşirii din criză ar fi impulsonarea apariţiei unei „monede mondiale, emisă de o bancă centrală globală”.

Singura întrebare e când şi cât se va devaloriza moneda unică europeană şi dacă dolarul american o va urma pe panta descendentă. David Blanchflower, fostul membru în Comitetul Politic al Băncii Angliei, regiunea euro se va „dezintegra” ca o consecinţă a crizei şi a datoriei Greciei, care se va propaga şi în alte ţări.

„Noile puteri mondiale”, Brazilia, Rusia, India, China, nu au fost invitate

Bănuiala că Grupul vrea să provoace căderea euro şi a dolarului pentru a impune o nouă monedă, globală, e susţinută, spun jurnaliştii de la Nueva Tribuna, de faptul că la ultima întâlnire a Grupului Bilderberg, de anul trecut, de la Dublin, i-a avut ca invitaţi pe toţi cei care sunt consideraţi vinovaţi de criza financiară: Henry Kissinger, David Rockefeller, Paul Volcker (preşedintele Rezervei Federale americane), şeful Goldman Sachs, Peter Sutherland, etc. Majoritatea acestora e şi în acest an prezentă la Sitges, în Catalunya.

Plecând de la aceste premise, mai spune sursa citată, „congresul vrăjitoarelor” de la Sitges provoacă teamă. Dacă se parcurge lista invitaţilor, sentimentul e şi mai acut. Sunt invitaţi toţi reprezentanţii ţărilor aşa numite piigs (Portugalia, Irlanda, Italia, Grecia şi Spania) şi nici un reprezentant din „cvartetul” bric (Brazilia, Rusia, India, China). „Piigs” sunt, în viziunea analiştilor economici, principalii responsabili de criza economică din Europa, în timp ce „bric” reprezintă ceea ce anumiţi economişti de pe Wall Street numesc grupul viitoarelor puteri mondiale.

8 comentarii

 1. Avand in vedere ca in Romania se fac cele mai multe petreceri ca numar deoarece sarbatoriti atat zilelor de nasteri cat si celor onomastice atunci vazand ca pe nicaeri pe google nu apar idei utile in acest sens, am elaborat o serie de sfaturi atat pt dvs petrecareti cat si pentru organizatori de petreceri
  http://partyboom.wordpress.com/category/sfaturi-pentu-organizatori-de-petrecere/
  http://partyboom.wordpress.com/category/fitzosul-ce-inca-nu-stie-despre-party-si-modul-de-a-se-comporta/ e util pentru dvs indiferent de ce statut aveti in societate

 2. There is obviously a lot to know about this. I suppose you made various good points in features also.

 3. You made some decent points there. I did a search on the subject and found most guys will go along with with your blog.

 4. I found your blog site on google and examine a few of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for forward to reading more from you in a while!…

 5. You made some first rate factors there. I regarded on the web for the difficulty and found most people will go along with together with your website.

 6. Well, that’s decent, but how about additional choices we’ve got here? Do you mind writing a further article regarding all of them also? Regards!

 7. I am really Glad i came across this blog.Added it to my bookmark!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s