PETIŢIE ONLINE: Să tăiem şi din banii parlamentarilor! SEMNEAZĂ AICI


Pentru taierea salariilor si cheltuielilor nesimtite ale parlamentarilor,semneaza AICI

7 comentarii

  1. Nu sunt deloc de acord cu initiativa ! Sa taie din banii nenorocitilor care l-au votat pe basescu ! Sa le ia tot, si viata si sa-i …….. si in cur !

  2. Sa se verifice toate firmele de la cea mai mica la cea mai mare ca nu este nici una care sa nu fure statul totodata pe noi oameni muncitori

  3. Necazurile poporului roman se trag de la clasa politica care e impanzita de oportunisti lacomi si fara caracter.Ar fi prea frumos sa se trezeasca in noi spiritul de solidaritate, de respect si actiune ca sa-i putem struni si pune la punct.Avem nevoie de luciditate si initiativa ca sa actionam eficient.Aceasta masura de-a semna petitia este buna!

  4. incotro ajungem? sunt disperata, am 55 ani si plang continuu ca nu mai pot sa-mi ajut parintii care au peste 80 ani.

  5. Din partea mea , romanii ar trebui sa se trezeasca si sa actioneze ca in 1907 , adica sa dea foc cu fulminat de mercur si benzina la toate edificiile clanurilor politice interlope , incepind cu PD-L si Basescu. Focul sa ii cuprinda si sa ajunga linga Ceausescu , ca ala a fost asasinat ca sa ii ia locul alti diavoli cu chip de SATANE: Basescu, Iliescu, Constantinescu , toti cu -escu.Acesti impostori si dusmani ai poporului roman au aplicat Planul Morgentau american de distrugere a Romaniei , lucru realizat deja. A mai ramas desfiintarea teritoriala , care va fi definitivata de Basescu in 2011 cind la 15 martie va fi pierdut Ardealul , asa cum a negociat Laszlo Tokes , pentru sustinerea postului de presedinte al tarii.

  6. Treuie ca poporul sa intre in greva generala,altfel nu scapam de parlamentarii tradatori de tara.Numai asa nu vor mai avea banii furati de la noi.Tara acesta amarata trebuie sa scape neaparat de acesti trantori.Treziti-va Romani!!!

  7. There is obviously a bunch to realize about this. I consider you made some nice points in features also.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s