Rudele guvernanţilor, promovate în funcţii bine plătite la stat


“Rădăcina sănătoasă” e încă o condiţie a reuşitei, iar faptul că “te-ai născut bine” e o adevărată virtute, scriu jurnaliştii de la Academia Catavencu care au aflat unde lucrează rudele lui Boc, Blaga sau Berceanu.

Se pare că politicienii de la putere nu şi-au uitat rudele. Jurnaliştii de la Academia Caţavencu au aflat că mulţi dintre guvernanţi au fraţi sau cumnaţi în funcţii bine plătite, la buget, sau oameni de afaceri care colaborează fructuos cu statul.

Boc, frate la APIA

Potrivit Academiei Caţavencu, care va apărea miercuri, Gheorghe Boc, fratele premierului, a ajuns consilier superior în APIA Arad. El dăduse de patru ori examen pentru post. De asemenea, nepoata primului ministru, Mihaela Eugenia Boc,  îl consiliază la Guvern, după ce făcuse acelaşi lucru şi la Primăria Clujului.

Blaga şi-a promovat nepotul

Rudele lui Vasile Blaga sunt mai numeroase. Soţia sa, Violett, a fost angajata Ministerului Educaţiei. Blafa şi-a numit nepotul, pe comisarul şef  Liviu Popa, în fruntea Direcţiei Generale Anticorupţie, după ce cu patru ani înainte îl promova în funcţia de şef al IPJ Bihor. Fina ministrului, Ionela Pop-Bruchental, fost deputat de Bihor în mandatul trecut, a fost înscăunată în postul de vicepreşedinte la AVAS. Naşul de cununie al fiicei sale, Agathe, Florin Muntean, a fost numit director general al Transgaz Mediaş.

Şi alţi miniştri sau secretari de stat au rude bine plasate. Lista completă o aflaţi în Academia Caţavencu de miercuri.

Un comentariu

  1. Well I definitely enjoyed reading it. This information provided by you is very helpful for correct planning.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s