[EXCLUSIV] Medicul din comuna clujeană Aluniş a decedat în condiţii suspecte, după ce s-a vaccinat împotriva gripei noi


Medicul rezident de la dispensarul din comuna clujeană Aluniş a decedat astăzi în condiţii suspecte, după ce ieri şi-a administrat singur vaccinul împotriva virusului Ah1N1.

Doctorul Mihai Constantin, în vârstă de doar 34 de ani, a fost găsit miercuri mort în curtea casei sale. Potrivit vecinilor, acesta lucrase de dimineaţă prin curte, după care a decedat subit. Reprezentanţii Primăriei Aluniş au declarat pentru NapocaNews faptul că încă nu se cunosc detaliile morţii medicului comunei. Acesta era aşteptat să se prezinte astăzi la dispensarul din localitate; în schimb aceştia au primit cu surprindere vestea că dr. Mihai a decedat, însă nu au fost încă solicitaţi să emită un certificat de deces.

Cu o zi în urmă medicul a vaccinat câteva persoane din comună împotriva virusului gripei “porcine”, administrându- şi singur o doză de vaccin. Nu se ştie în acest moment dacă medicul suferea de vreo afecţiune cronică care i-ar fi putut cauza decesul sau dacă decesul a fost provocat de vaccinul autoadministrat.

O femeie din judetul Prahova ce suferea de afectiuni cardiace a murit la o zi dupa ce s-a vaccinat impotriva gripei noi. Potrivit Ministerului Sanatatii, decesul s-a inregistrat in data de 8 ianuarie. Femeia a fost vaccinata cu Cantgrip pe data de 7 ianuarie, la medicul de familie.

Vom reveni cu detalii despre cazul medicului din comuna Aluniş.

Sursa : http://www.napocanews.ro

3 comentarii

 1. Buna Intrus
  Traduc un articol foarte bine documentat referitor la gripa care se dovedeste a fi cea mai mare afacere de coruptie a secolului, tinand seama si de faptul ca este implicata OMS.
  Daca consderi interesat materialul il poti prelua pe site-ul tau; ma poti contacta pe e-mail.
  Cu stima
  Cris

 2. si in Suceava au fost 2 cazuri similare iar al treilea (o tanara) s-a pricopsit doar cu o hemipareza la mana ce-i fusese proaspat vaccinata 😦

 3. I have been reading out a few of your posts and it’s pretty good stuff. I will definitely bookmark your website.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s