DICTATURA PD-L S-AR PUTEA SA FIE REALA


Cristian Preda a ramas fara blog dupa ce a criticat PDL si pe Honorius Prigoana

Europarlamentarul Cristian Preda sustine ca blogul sau a fost atacat, dupa ultimele postari in care a criticat candidatura lui Honorius Prigoana si tendintele de oligarhizare ale PDL. „Nu-mi mai pot accesa blogul. E un gest complet irational, indiferent de cine a facut-o”, a declarat Preda pentru HotNews.ro. Preda afirma marti, pe blogul sau, ca „desemnarea lui Prigoana jr. drept candidat este semnul unei tendințe clare de oligarhizare a PDL”.


Intr-o postare anterioara, Cristian Preda l-a criticat luni, pe blogul sau, pe Honorius Prigoana pentru excesul de retorica pe care il dovedeste in campanie folosind ideea modernizarii statului. „Tanarul Prigoana ar trebui de altfel sa inteleaga sensul competitiei in care a intrat si sa nu isi conduca retorica pe un teren mai accidentat decat cel cu care e obisnuit domnia sa, sofer cu numeroase amenzi la activ”.


Ca sa fac o asociere si mie mi-au facut ceva.Nu mai pot accesta pagina de intrare ,
home a blogului meu : http://salvatiromania.wordpress.com cu internet explorer din perioada campaniei electorale si pana in prezent.Traiasca dictatura

5 comentarii

  1. daca stergi cookie-ul wordpress din ie ce se intampla?

  2. La Multi Ani! Ai uitat de SEUL?!?Stiai foarte bine ca asa se va intampla…Sa ne ajute Dumnezeu sa nu fie si mai rau!

  3. hai sa ti dau niste indicii :Vineri,daca nu ma insel pe data de 15 10 2010,apare Sorin Ovidiu Vintu pe Antena 3 si spune ceva are mi-a atras atentia adica ca omul care poata sa scoata tara asta din cacat este ghici?…Mugurel Iscalescu ca sa vedeti ce coincidenta adracului domnule ca culmea culmilo,tot antena 3,adoua zii difuzeaza ca in Bucuresti la Ateneul Roman are loc o intrunire,la invitatia lui Mugurel si alui Tanasescu,care culmea sint si singurii romani care fac parte din clubul select al Bildembergilor sau cum s-or intitula elita asta mondiala,din care fac parte miliardarii lumii,si cum bine stim ,acolo ca sa fii membru trebuie sa fiii superbogat,stau si ma intrb cum au ajuns cei 2 membrii asa de vaza in acest grup incit au reusit sa ii invite in batrinul Bucuresti si sa se prezinte chiar toti? Eu,insa inclin sa cred altceva si fiindca nu cred in coincidente,mai ales ca miercuri FMi si-a anuntat vizita ,cred ca elita a primit semnalul,dupa o serie de greve spontane in toata tara,ca rabdare si disperarea acestui popor a ajuns la limita si acum urmeaza ca acest popor cobai sa i se implementeze ultima faza ciparea populatiei.Ce inseamna asta : ei o sa vina cu ultimul lor pion care intra acum in scena Mugurel,care vine si spune ca a gasit modalitatea necesara pentru a iesii din criza,ca FMI si UE BM ne vor acorda un ajutor sa ajungem cu un nivel de trai ca cele mai dezvoltate tari din lume dar noi trebue sa facem un mic compromis trbuie sa acceptam un mic microcip in mina sau in spatele urechii pentru ane intra banii in conturi fara sa te mai duci la banca .Adevaratul motiv este ca acest microcip are in componenta sa si o anumita substanta radioactiva care in momentul multanuntatei explozii solare din 2012 sau 2013 acest microcip fiind o micuta componenta electronica se va spsrge si continutul se va varsa in corp,iar daca vrem sa-l scoatem ,avind un sistem de siguranta se va sparge ,asa ca odata introdus in organism nu mai avem scapare. Ei ce ziceti de asta? Chestia asta am intuito intr-un gind care mi-a venit pe vara dar am zis ca nu este posibil asa ceva,dar se pare ca faptele si evenimentele din ultimul timp i-mi dau certitudinea ca acest gind timpit nu a luat nastere dintr-o banala coincidenta.

  4. Keep functioning ,fantastic job!

  5. WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. …


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s