IMBUIBAREA ROMANIEI


Tin sa ”multumesc” pe aceasta cale, tuturor televiziunilor din Romania pentru progamele ”deosebite ” si lipsite de inspiratie cu care ne-au ”desfatat”’ in seara de Revelion 2010.Cu cea mai mare greata posibila am putut constata cu totii,ca toate marile televiziuni din Romania eu emis acelasi program: Taraf Tv & Mynele TV.
Realizatori de programe tv de mare valoare ,s-au napustit asupra televiziunilor ,la cerere,dand nastere acestor :”Super-Supra-Mega-Giga” programe de tot RAHATUL ,destinate noptii de revelion .A murit Ceausescu,a murit invatamantul,a murit valoarea ,a murit meritul.Acesta este capitalismul in care scara de valori nu mai exista.In care relatiile,banii ,odraslele unora ,cururile goale ,prostia si cretinismul au intaietate in fata profesionalismului .
Traiasca Romania o tara asaltata de ”ciori”(dpdv numeric , al natalitatii si obiceiurilor tiganiste) .

De ce suntem vazuti ca si tigani de catre Europa? Tocmai de asta: Orice european ar fi deschis tv-ul pe un program romanesc ,ar fi avut in fata dovada clara a ”neamului ”nostru ca popor .Total gresita impresia, dar cum putem demonsta altfel daca aceste televiziuni emit astfel de imagini in cea mai mare parte a timpului si asta datorita lipsei de inspiratie si excesului de prostie incurabila.?

5 comentarii

 1. f corect ce ai scris.
  subscriu totalmente.

 2. ste timpul sa se creeze un puternic curent impotriva crimelor statului zionist. Va rugam informati romanii corect.Iata ce am gasit pe site-urile straine, proaspat culese.

  http://www.haaretz.com/hasen/spages/975574.html

  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/mex.html atacuri teroriste cu bombe facute de jidovi in Mexic

  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/hundreds.html agenti teroristi ai Mosad-ului

  http://bisericasecreta.files.wordpress.com/2007/09/1agzs47uw0mns.pdf aceasta carte a fost scrisa in 1803 de catre un jidoc ce a trecut la religia crestina; trebuie sa se citeasca aceasta carte cu atentie si sa spuneti si copiilor;

  http://www.youtube.com/watch?v=PYeJ7uIPEbE&feature=related locatiile statiilor ce fabrica bombe nucleare ale jidovilor;

  http://video.google.com/videoplay?docid=3169448500923223005#

  http://www.youtube.com/watch?v=CpIOigbon3g&feature=related macelari

  http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/emil-cioran-si-holocaustul-din-romania_14341.htm

  http://sitadeasa.wordpress.com/2006/06/10/despre-modul-in-care-francmasoneria-cauta-sa-distruga-romania/

  http://stiri.ronatvan.com/2009/05/14/talmudul-evreiesc-demascat/#comment-1928

  http://www.circumcizia.org/ritualuribarbare.html

  Eu cred ca am fost primul cetatean care am avut curajul pe net sa deschid ochii Romanilor asupra pericolului care se abate din partea unor agenti teroristi care sunt in afara si in interiorul Romaniei. Dupa 1989 toate institutiile statului Roman au fost atacate si denigrate, populatia decimata prin diferite metode tacite. In lupta nu conteaza varsta si este de foarte bun augur sa se alature si ceilalti de varste mai inaintate. Fiara zionista si serviciile secrete pandesc. Pandesc Romania sa desfiinteze poporul si resursele naturale. Nu au fost suficiente crimele facute de comunism? Cine sunt parasutele care se izmenesc in mass media vorbita de origine jodoveasca si care isi bat joc de istoria inca necunoscuta a Romaniei? Cine sunt aceste paparude nenorocite care fac propaganda unor proceduri de eliminare in masa a a copiilor Romaniei prin vaccinuri si amenintari de orice fel? Romanii nu sunt profesionisti? Unde sunt preotii Romaniei care ar fi trebuit sa informeze populatia de pericolul zionismului? Unde sunt patriotii Romaniei din armata si politie? De ce sunt marginalizati si luati in deradere de niste prostituate dezbracate si isterizate ale televiziunilor si ziarelor imorale?
  De ce se permite ca spionii dinnauntrul tarii sa submineze autoritatea statului Roman pe fata si nu se aplica legi aspre asupra acestora pentru a a nu mai insulta natiunea Romana?

 3. vreau sa ma inscriu si eu pe acest site.cum fac?

 4. „Criza” este determinata de dictator (el este criminaalul care l-a ucis cu ajutorul SUA si jidanime) pe fostul presedinte Sadat. Acest Mubarak este un hot notoriu si SUA impreuna cu jjidanimea lupta impotriva poporului egiptean de aceea este greu de dat jos acest criminal. Nevasta si cei doi copii (betivani notorii) au fugit impreuna cu 5 tone de aur in Anglia. Nu este vorba de nici un islamism moderat sau fanatic, este vorba de putere si imixtiunea jidanilor in Egypt ca sa fure, sa traisca pe spatele altor popoare. Mubarak a apelat intai la politie care s-a divizat in slugoi si neexecutanti. Slugoii s-au imbracat in civili si au inceput jaful din magazine, apoi au ucis civili. Armata a fost si ea chemata ca se se razboiasca cu poporul dar a pactizat cu poporul si l-a arestat pe ministrul de interne (seful politiei). Politistii in Egipt in in numar de 2 milioane si 500 mananca din economia tarii peste 30% si alte avantaje. Scenariul este ca in Romania anilor ’89 insa cu marea diferenta ca armata la noi a ucis miseleste. Armata in Egipt patruleaza cu elicoptere pentru protectia populatiei si interzice accesul politiei in randul demonstrantilor. Iata de jidaminea mass-media din Romania refuza sa informeze. Jidanimea a cerut ajutorul in Europa pentru inabusirea manifestantilor din Egipt. Nu mai exista islamism fanatic, puteti constata si in evolutia acestor actiuni, in fapt egiptenii NU SUNT ARABI. Populatia a cerut lui Obama :”ori tii cu noi ori cu Mubarak, spune-ne!”.

 5. You made some nice points there. I did a search on the subject matter and found most individuals will agree with your site.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s