Barack Obama: Numarul somerilor va continua sa creasca in SUA, in ciuda iesirii din recesiune -care de fapt este o minciuna-


America nu a iesit din recesiune si nici nu va iesi ,pana la destramarea ei.


Presedintele american a recunoscut, luni, ca economia americana va continua sa reduca din numarul locurilor de munca in lunile urmatoare, in ciuda iesirii din recesiune, anunta AFP. Declaratia lui Obama vine la doar o zi dupa ce secretarul Trezoreriei se declarase optimist in legatura cu acest aspect.

„Ne asteptam sa vedem noi locuri de munca suprimate in saptamanile si lunile urmatoare”, a afirmat Obama.

Cifrele privind somajul in luna octombrie urmeaza sa fie publicate vineri.
Somajul a atins 9,8% in luna septembrie, record nemaiatins din 1983. Economistii estimeaza ca rata somajului in SUA va depasi 10%, iar numarul mare de someri va persista si in cea mai mare parte a anului 2010. Asta in ciuda faptului ca datele prezentate saptamana trecuta au aratat ca economia americana a iesit din criza, in trimestrul al III-lea.

Barack Obama a adaugat ca este nevoie de „actiuni curajoase si inovatoare” in lupta impotriva somajului, care reprezintă obiectivul principal al administratiei sale.

3 comentarii

  1. destramarea cui?

  2. Destramarea Americii,Codruta,asta se urmareste de fapt…citeste articolul: http://salvatiromania.wordpress.com/2009/09/01/miting-al-secesionistilor-in-texas-uram-statele-unite/ ,de fapt se urmareste o altfel de ”alianta a statelor americane si Nord americane ,care sa fie controlata in totalitate de bilderbergi.Este America si acum foarte controlata ,insa mai sunt multe ”voci ”care se opun.

  3. Wow! Thank you! I permanently needed to write on my blog something like that. Can I include a fragment of your post to my site?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s