EXTERMINAREA A INCEPUT…''CRESCATORIA DE VIRUSI A FOST ELIBERATA''.TARILE SARACE IN PRIM PLAN…


Asa cum relatam in articolul GRIPA PORCINA : UN SUBIECT CARE IMPLICA MULTE SUSPICIUNI LA NIVELE GUVERNAMENTALEElitele mondiale ,pretuiesc foarte mult timpul.Deci” lucreaza” pentru bunastarea acestei planete ,incercand eliminarea celor 7 miliarde de oameni,care sunt in plus pe aceasta planeta ,asa cum dealtfel au afirmat, si instalarea a cat mai comod pe Terra, a celor 500 de milioane de ”alesi” , care vor avea privilegiul de a perpetua in continuare…. specia umana..!

virus

Botezat „Lujo”, virusul de origine necunoscută este asemănător cu Ebola şi duce la febră hemoragică mortală în 80 la sută din cazuri. Virusul a apărut anul trecut în Africa de Sud, potrivit unui studiu prezentat, ieri, de un medic sud-african, scrie AFP.

Simptomele noului virus sunt febră, dureri musculare, erupţii la nivelul pielii, urmate de diaree şi slăbirea unor organe, mai ales a ficatului.

Prima persoană infectată a fost un ghid turistic din Lusaka în Zambia. Ea a fost dusă cu avionul într-un spital din Johannesburg, în septembrie anul trecut. Aici starea ei s-a agravat, a explicat medicul
Nivesh Sewlall la conferinţa privind agenţii antimicrobieni şi chimioterapie organizată în week-end la San Francisco. Pacienta a murit. Aceeaşi soartă au avut-o şi cei trei angajaţi ai spitalului care au îngrijit-o.

În pofida măsurilor luate în spital, o infirmieră s-a infectat cu acelaşi virus. Ea a supravieţuit însă datorită unor tratamente-şoc, printre care şi un antiviral folosit împotriva hepatitei C şi B. Recuperarea pacientei a durat aproape un an, a precizat medicul de la Universitatea din Johannesburg, care a îngrijit persoane infectate cu virusul Lujo.

Deocamdată nu se ştie cum se transmite virusul.


Iar ca incheiere,nu pot sa trec peste un articol ,foarte inspaimantator dealtfel daca , se va dovedi a fi adevarat

3 comentarii

  1. Domnu’ intrus117, pregateste-te de plecat in munti. n-ar strica sa-ti faci cat mai curand o trusa de supravietuire, sa-ti iei un rucsac voluminos, haine, conserve, un cutit si un topor. N-ar strica si ceva lectura despre „survival” si plante comestibile. O sa avem nevoie de chestiile astea pt. a crea rezistenta din munti.
    E o chestiune de cativa ani pana cand baietii sa dezlantuie iadul pe pamant.
    E bine sa ai ranita tot timpul facuta.

  2. […] } Exterminarea apocaliptica va fi un adevar crud , si cat se poate de real . Procesul , a […]

  3. Definitely, what a great website and informative posts, I definitely will bookmark your site.Best Regards!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s