Banca Rothschild propune Marii Britanii privatizarea autostrăzilor-ASA VOR LUA NASTERE ORASELE LAGAR


clopotei

Banca de investiţii NM Rothschild a propus politicienilor britanici un plan de privatizare a reţelei de autostrăzi din Marea Britanie pentru a obţine fonduri de 100 de miliarde de lire sterline, destinate susţinerii finanţelor publice, potrivit cotidianului local The Times.

Companiile de administrare a drumurilor şi fondurile de investiţii în infrastructură vor concura pentru operarea autostrăzilor, potrivit planului băncii.

O variantă este ca statul să plătească operatorilor pentru întreţinerea drumurilor, iar o opţiune mai radicală vizează taxarea directă a conducătorilor auto de către companii.

„Nu este neobişnuit ca diferite organizaţii să prezinte propuneri ministerelor, însă în final deciziile sunt luate de instituţiile statului, iar în prezent nu există planuri de a vinde o participaţie la Autoritatea pentru Autostrăzi”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Transporturilor.

NM Rothschild s-a aflat în spatele mai multor privatizări importante din Marea Britanie în anii 1980 şi 1990, printre care cele ale companiilor de stat din domeniile producţiei de oţel, gaze şi cărbune.

Politicienii britanici încearcă să identifice modalităţi de a reduce datoria publică, de 800 miliarde de lire sterline, reprezentând 56,8% din PIB, fără a apela la majorarea taxelor sau reducerea cheltuielilor cu serviciile publice.

SURSA: Mediafax

APOI ”IN SITUATII DE URGENTA”,CARE IN MOD CERT, VOR APAREA IN VIITORUL ZBUCIUMAT CARE NI SE PREGATESTE ,ACESTE PUNCTE DE TAXARE VOR PUTEA FI CU USURINTA TRANSFORMATE IN MICI FRONTIERE PERIMETRICE. NOUA ORDINE MONDIALA ,TE ASTEAPTA…

2 comentarii

  1. Un pic am ramas pe ganduri……………………….

  2. Keep working ,great job!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s