Obama ar putea folosi pandemia pentru a declara Legea martiala


pandemia

Pe cuprinsul SUA au aparut in ultimii ani constructii de natura sa inspaimante opinia publica:

Si iata ce raspuns ciudat a dat Bill Clinton cand a fost intrebat despre ele:


Tot el insa spunea cu alta ocazie:

“Nu trebuie sa fim chiar atât de fixati în dorinta noastra de a pastra drepturile americanilor.“

Cu toate ca a fost o simpla marioneta a ELITELOR in fotoliul prezidential, totusi a fost una de rang inalt si ca atare, ca si sotia lui, stie multe chestiuni esentiale asupra celor ce se petrec in jurul nostru, dar evident ca nu are de gand sa ni le comunice.

Evident ca daca se discuta despre posibile lagare de concentrare, automat te gandesti si la o posibila LEGE MARTIALA, pe baza careia s-ar putea umple acestea. Iata un interesant material de dezvolta acest subiect:

Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“

Congresmanul din Georgia, Paul Broun, a avertizat participantii la un evenimet oficial de Marti ca administratia Obama planuieste sa se foloseasca de o pandemie sau de un dezastru natural pentru a institui Legea martiala in Statele Unite.

Luand cuvantul in fata unui public aflat la Colegiul tehnic al Georgiei de Nord, Broun a spus ca “elita sociala”, precum si Obama, Nancy Pelosi si leaderul majoritatii Senatului, Harry Reid, planuiau sa exploateze o criza pentru a crea un climat favorabil pentru agenda lor politica.

“Ei incearca sa dezvolte un mediu in care sa poata prelua comanda,” a spus el. “Am mai vazut asta de-a lungul istoriei.”

Avertismetul lui Broun vine dupa o scrisoare trimisa de Asociatia Nationala a Guvernatorilor catre Pentagon, saptamana trecuta, scrisoare ce condamna planurile militarilor de a uzurpa controlul domestic al Garziii Nationale si al fortelor federale desfasurate in cazul unor dezastre naturale sau atacuri teroriste.

In Decembrie 2008 s-a anuntat ca cel putin inca 20 000 de soldati activi la datorie vor fi plasati in Statele Unite sub Northcom, pentru a “ajuta oficialii locali si statali sa raspunda la un potential atac nuclear terorist sau la orice alte catastrofa.”

Desfasurarea de forte domestice de urgenta ar putea fi considerat primul exemplu dintr-o serie de extinderi ale autoritatii prezidentiale si militare,” sau chiar o crestere in supravegherea interna, a avertizat Anna Christensen, de la Proiectul de Securitate Nationala al ACLU. Si Vicepresedintele Cato, Gene Healy, a avertizat cu privire la o militarizare iminenta” a “securitatii interne.”

Sugestia ca trupele nu vor face altceva decat sa ajute in “eforturile de redresare” dupa o mare catastrofa vine in contradictie ce faptul ca insusi Northcom, intr-un articol din 8 Septembrie din Army Times, a spus ca scopul primului val al desfasurarii de trupe -care s-a stabilit la 1 Octombrie la Fort Stewart si la Baza aeriana Peterson din Colorado Springs- ar fi de a “linisti framantarile sociale si de a controla multimile.”

Congremanul Broun a fost un ghimpe in coasta agendei lui Obama de la inceput, votand impotriva unor proiecte de lege si desconsiderand conceptul creat de om de incalzire globala.

De asemenea, acesta a spus despre planul lui Obama de a “crea o forta nationala civila de securitate”, ca suna ca un Gestapo al secolului 21 si ca ar parte a unei miscari spre dictatura Marxista.

“Extact asta a factut si Hitler in Germania nazista si a facut si Uniunea Sovietica,” a spus Broun. “Cand propune crearea unei forte nationale civile de securitate care sa fie la comanda lui, si care sa fie la fel de puternica precum armata Statelor Unite, mie imi pare ca da semne de Marxism.”

Broun a mentionat si amenintarea la cel de-al doilea Amendament, pe care o reprezinta administratia Obama si Procurorul General Eric Holder.

“Nu putem fi pacaliti sa ne supunem,” a spus Broun. “Trebuie sa va amintiti ca Hitler a fost ales intr-o Gremanie democratica. Nu il compar cu Adolf Hitler. Ce vreau sa spun este ca exista un risc potential demn de luat inseama, daca urmeaza aceasta directie.”

Keith Olbermannn, de la MSNBC, l-a votat pe Broun ca fiind, din punctul lui de vedere, “cea mai rea persoana din lume”, in doua ocazii diferite si l-a atacat pe congresman, catalogandu-l drept rasist si bigot, pentru faptul ca si-a exprimat ingrijorarea cu privire la granita permeabila cu Mexicul, in ceea ce privesc eruptiile virusului gripei porcine. Olbermann a pretins ca Broun a “exploatat un copil decedat” pentru a “aduce argumente convingatoare care sa-i sustina cauza lui maladiva, xenofoba si categoric irelevanta cu privire la emigrare.”

In Noiembrie 2008, Olbermann a sustinut in mod eronat ca Obama a solicita “niste trupe civile din rezerva” si “muncitori din constructii finantati federal”. Olbermann l-a atacat pe Broun, pentru ca si-a exprimat grija cu privire la program.

In Iulie 2008, in urma campaniei, Obama a solicitat “o forta nationala civila de securitate care sa fie la fel de puternica si la fel de bine alcatuita” precum armata Statelor Unite.

Un comentariu

  1. Hello.This post was extremely remarkable, particularly since I was browsing for thoughts on this matter last week.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s