ROMANIA DORESTE RAZBOI CIVIL..? – POATE O SA-L AIBA. DICTATURA ,TAXA,PROSTIREA GLOATEI ,CACI ASTA SUNTEM , NICIDECUM UN POPOR


Numărul candidaţilor la alegerile prezidenţiale din acest an ar putea fi mult mai mic decât la alegerile trecute, scriu ziariştii de la Evenimentul Zilei. Autoritatea Electorală Permanentă intenţionează să introducă o taxă echivalentă cu 2.000 de salarii minime pe economie pentru fiecare candidat.

Potrivit proiectului noii legi pentru alegerea preşedintelui, orice prezidenţiabil ar avea de plătit la depunerea candidaturii 1.200.000 de lei, adică 300.000 de euro, scrie Evenimentul Zilei.
Taxa are rolul de a acoperi o parte din cheltuielile cu organizarea alegerilor şi poate fi returnată doar dacă respectivul candidat a obţinut suficiente voturi.

O altă modificare a legii dă posibilitatea guvernului să anunţe data alegerilor abia la mijlocul lui septembrie. Noile reguli pentru alegerea preşedintelui ar putea fi adoptate de Guvern prin ordonanţă de urgenţă, a declarat democrat-liberalul, Mircea Toader, pentru Evenimentul zilei.

O decizie în acest sens este aşteptată astăzi, după şedinţele PDL şi PSD.

Este imposibil sa percepi o asemenea taxa..Asta inseamna sa oblige populatia sa voteze doar pe ce-i care au bani,bani care 12 miliarde e greu sa-i faci cinstit .I concluzie un om cinstit ,onest si din pacate sarac nu va putea candida la aceasta functie in stat, culmea impotriva constitutiei.Este de o josnicie nemaivazuta. Votul nu mai este liber ,este impus de catre cei cu bani..doar ei sunt favorizati permitandu-si tot felul de tertipuri josnice.Cred ca multi dintre romani care se cred calcati in picioare si tarati in noroi prin astfel de atitudini, vor iesi in strada. Eu unul o voi face.!

2 comentarii

  1. ce razboi civil?:)) in Romania nu o sa mai iasa nimeni in strada, niciodata. Suntem prea indobitociti si miserupismul e o virtute cu care multi se mandresc, lipsa de atitudine sociala este mai mult ca oricand cronica. Stati sa vedeti cate biruri or sa mai puna „alesii” pe capu’ nostru si noi nu o sa reactionam cu nimic ci o sa ne ducem crucea mai departe cu dan senzationescu si nikita in fata ochilor si cu creierele netede.
    Sa sclavim bine!:)

  2. inainte banuiam ca mai este vreo speranta.incep sa cred ca singura speranta este undeva in afara acestei tari. cred ca ati inteles ce vreau sa zic….dar desigur ca ar trebui sa iesim in strada, sa facem ceva, fapte, nu vorbe. insa asa ceva cu asemenea oameni e greu de realizat.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s