EXCLUSIVITATE: Roman retinut la Atena banuit de complot impotriva Grupului Bilderberg


Reuniunea Grupului Bilderberg, desfasurata in perioada 14-16 mai, in capitala Greciei, nu a fost lipsita de incidente, in conditiile in care masurile de securitate sunt mult mai impresionante decat alte reuniuni internationale de mare insemnatate.

Aflate in alerta de gradul zero, autoritatile ateniene retin orice persoana suspecta, aflata in zona Hotelului Astir Palace, unde sunt cazati cei peste 100 de participanti la reuniune. Un roman a fostprotagonistul unui incident, in care politistii atenieni l-au retinut, alaturi de alte persoane, pentru ca fotografiau in zona apropiata hotelului.

Presedintele RUFOn (Romanian UFO Network), Paul Dorneanu, a fost retinut de politistii greci, in timp ce facea fotografii, in Atena, in zona Hotelului Astir Palace, unde are loc reuniunea Grupului Bilderberg.
ziua 1

Paul Dorneanu relateaza pe site-ul http://www.infocon.ro, intr-un fel de jurnal, ce se intampla zilnic incepand cu 12 mai, la Atena. Ultima postare este chiar despre retinerea sa si a altor persoane de catre politistii atenieni. Despre acestia, Paul Dorneanu sustine ca ridica pe oricine care se plimba prin fata hotelului si pare a fi suspect.

Retinuti in ziua a 2-a

“Politia greaca aresteaza presa si pe oricine incearca sa faca poze la zonele din apropierea Hotelului Astir Palace unde sunt cazati participantii Bilderberg. Astazi am fost retinuti de politie in timp ce ne plimbam pe strada si faceam poze. Voi reveni cu mai multe detalii”.

Iata cum este descrisa Ziua 1:

“După un drum lung de peste 1200 km, ieri am ajuns in Vouliagmeni unde are locul intalnirea clubului Bilderberg.
Cat timp am condus prin Grecia, rareori puteai sa vezi o masina de politie. Imediat ce am ieșit din Atena, de pe autostrada, am observat câte un polițist care să dirizeze traficul. Era trecut de ora 17 când am ieșit din Atena. Am crezut că sunt puși acolo să decongestioneze traficul, dar, de îndata ce conduci pe străzile din suburbia Atenei, pe drumul ce duce către Vouliagmeni, un drum de aproximativ 20 de kilometri, îți dai seama că nu e nevoie de poliție pentru a dirija traficul întru-cât semafoarele sunt foarte bine sincronizate și cred că am prin un semafor roșu din zece.
De îndată ce ne apropiam de hotelul Astir Palace, unde sunt cazați participanții Bilderberg, securitatea era din ce în ce mai ridicată.
Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mergem să ne întâlnim cu Jim Tucker. Am fost la hotelul unde este cazat el, Plaza Hotel, un hotel ce se află la câteva sute de metri de Astir Palace. Hotelul nostru se află ceva mai departe, la aproximativ 2 km. L-am observat imediat pe Jim Tucker, stând la o masă cu alte 3 persoane, care îi luau lui Tucker un interviu. Unul dintre ei nota pe hârtie, iar altul înregistra cu o camera foto digitală.
Jim Tucker m-a recunoscut imediat. Știa că o să ajung și că o să ne întâlnim. Între timp și-au făcut apariția alte 3-4 persoane care așteptau să termine Tucker interviul. I-am spus lui Tucker că o să revin mai târziu.
Am plecat să facem o recunoaștere vizuală a zonei. Poliție și oameni de securitate foarte multă.
Aici, securitatea o putem îmărți în două: securitatea asigurată de autorități (poliției, servicii secrete ale greciei) și securitatea privata a membrilor Bilderberg (servicii speciale armate, agenți de securitate ale serviciilor de informații etc). Aceștia din urmă nu i-am observat.
Poliția este în număr foarte mare care patrulează sau stau la fiecare intersecție. Toată zona, peninsula este supravegheată în mod constant de un elicopter.
Băieții de la serviciile de securitate locale… grecești (presupun că sunt greci pentru că ei vorbesc greaca, stau împreună cu polițistii, circula fie în mașinile de poliție, fie pe scutere/mopede și deobicei ei sunt la costum). Am putut observa cum astfel de oameni de securitate coboară din mașina de poliție și se urca pe aceste scutere/mopede (pe care astăzi am să încerc să le fotografiez) și se plimbă de colo colo. Toți au câte o stație de emisie/recepție. Par a fi stații PMR, cele banale ce se găsesc în magazine.
După acest prim contact, am părăsit zona pentru a merge și a ne caza la hotel. După câteva ore, deja se lăsase noaptea, ne-am întors la fața locului. Am vrut să vorbim cu Jim Tucker… era aproape ora 23. Se afla la restaurant cu acele 3 persoane. Am vorbit puțin cu el și a rămas ca ziua următoare să ne reîntâlnim.
Am plecat și am luat vreo 2 ore la pas mica peninsulă. Ne-am întors la hotel cu scopul de a ne odihni ca astăzi să putem face mult mai multe.
De aseară am observat mașini negre (deobice Mercedes) ce erau escortate de poliție. Drumul principal pe care vin ei este chiar în fața hotelului nostru. Din păcate nu am avut timp să înregistrăm trecerea lor. Acum este aproape ora 11, 15 mai 2009, când scriu acest articol.

Iata ce ne-a declarat Paul Dorneanu la scurt timp dupa ce politia l-a condus la sectie unde l-a legitimat si i-a pus catvea intrebari:

”Aveam aparatele de fotografiat la vedere. Acea zona era deschisa publicului. Am observat imediat ca in jur erau foarte multi politisti. La un moment dat unul dintre acestia ne-a spus sa nu mai facem poze. Mai mult decat atat politia a inceput sa intoarca masinile care treceau pe acolo. Cand ne-am urcat in masina, au venit mai multe echipaje de politie dintre care doua pe motocicleta. In zona survola si un elicopter al politiei. Ne-au intrebat ce facem si le-am spus ca suntem de la presa din Romania. Ne-au tinut jumatate de ora in soare si apoi ne-au dus la sectie. Dupa aproape o ora, timp in care ne-au luat datele personale si ne-au trecut intr-un registru, ne-au lasat sa plecam. Faptul ca eram acolo alaturi de prietenul meu grec, care intelegea limba si incerca sa afle ce se intampla, nu a schimbat deloc situatia. Acesta a fost uimit de reactia politiei. Am vorbit mai tarziu cu unii dintre politistii din apropierea hotelului care ne-au spus ca ei doar respecta ordinele si ca nu au voie sa ne explice concret ce se intampla. Politistii nu au fost agresivi, dar nu ne-au lasat sa fotografiem nici macar pe strada”.

Pe 13 mai era anuntat reportajul live

“Paul Dorneanu și Florin Sîrbu vă vor transmite informații live de la întâlnirea grupului Bilderberg din Grecia. Reveniți pe site pentru știri, poze și imagini video cu desfasurarea conferinței grupului Bilderberg ce are loc intre 14 si 17 mai in Vouliagmeni, Grecia”.

Greii de la Clubul Bilderberg s-au strans la Atena

In perioada 14-17 mai, are loc la Atena reuniunea annuala a influentului Club Bilderberg. Evenimentul a fost gazduit de hotelul Astir Palace din Vougliameni – o suburbie selecta a Atenei. Masurile de securitate erau extreme. Bilderberg este un grup informal, mondialist si secret, din care fac parte oameni puternici ai planetei.

15.05Bilderberg1

Denumirea vine de la Hotelul Bilderberg din Oosterbeek (FOTO), Olanda, unde, în mai 1954, a avut loc prima intrunire. Membrii fondatori ai acestui grup exclusivist au fost Denis Healey, Joseph Retinger, David Rockefeller (FOTO) si printul Bernhard al Olandei.

_MG_1954.CR2

La convorbirile cu usile inchise se patrunde numai pe baza invitatie nominala, iar data reuniunii se anunta public doar cu cateva zile inainte. Niciun ziarist nu este admis aici. Tema din acest an priveste criza mondiala si situatia din lume. La fiecare intrunire vin aproximativ 140 de invitati. In acest an au fost poftiti Robert Zoelick (FOTO), presedintele Bancii Mondiale, regina Sofia a Spaniei, regina Beatrix a Olandei, Timothy Geithner, ministrul american al Finantelor, Jean-Claude Trichet, presedintele Bancii centrale Europene, Jose Manuel Durao Barroso, presedintele Comisiei Europene, Carl Bildt, ministrul de Externe al Suediei, tara ce va prelua presedintia semestriala a Uniunii Europene, Ali Babacan, ex-ministru de Externe al Turciei, Jaap de Hoop Scheffer, secretarul general al NATO, James Steinberg, secretar de stat adjunct american, si Richard Holbrooke, emisarul presedintelui SUA pentru Afganistan si Pakistan.

15.05Robert Zoellick

Din cauza caracterului inchis al intrunirilor si pentru ca in Clubul Bilderberg se stabilesc deciziile mondialiste, marile investitii globale, orientarea bugetelor, a pietelor si colaborarile strategice, acest grup este considerat responsabil si de criza economica mondiala. Cei care cred in mare conspiratie mondiala considera ca fondatorii Clubului apartin masoneriei, mai precis grupului celor 13 initiati. Conform unei brosuri de popularizare, acesti mahari ai lumii contemporane vor sa rezolve dezastrul in care am fost aruncati: “fie printr-o criza prelungita si agonizanta, care va trimite lumea in decenii de stagnare, declin si saracie sau printr-o criza acuta, dar scurta, care pregateste drumul pentru o noua ordine economica mondiala, viabila, cu mai putina suveranitate nationala, dar mai eficienta”.

15.05Stema Bilderberg

Sute de politisti au asigurat securitatea. Nave militare si barci cu scafandri din trupele de elita pazeau coasta din preajma hotelului. In aer se aflau doua avioane de lupta F16 si un elicopter al politiei elene.

UPDATE :

Bilderberg Ziua 3 – La un protest organizat de Laos, un jurnalist irlandez a fost reținut de polție

Organizația de tineret a partidului Laos (NAOS) a organizat un protest împotriva Bilderberg

Ieri la orele 15:00 a avut loc un marș de protest până în apropierea hotelului Astir Palace.

Protestanții au fost opriți de forțele de ordine la aproximativ un kilometru de hotelul Astir Palace.

Singurul incident a constant în faptul că unul dintre jurnaliști, Richard Toibin, din Irlanda, a fost arestat în timp ce făcea poze forțelor de securitate. El a fost luat cu forța și băgat în mașina de poliție, moment în care a strigat „PEACE AND LOVE” (PACE ȘI IUBIRE).

El nu avea pașaportul la el, de aceea m-a sunat și m-a rugat să-i zic prietenei lui să-i aducă pașaportul din camera de hotel. În sectia de poliție i-au fost sterse pozele de pe telefonul mobil.

Jurnalistul german Gerhard Wisnewski a fost lăsat să intre în secția de poliție să vadă motivul pentru care fusese arestat. După câteva minute a ieșit.

Câteva minute mai târziu, prietena lui Richard a venit cu pașaportul și a intrat în sediul poliției. Aceste momente eu le înregistram cu camera video. Moment în care eu am fost somat de către unul dintre polițisti (un superior) să intru în sediul poliției. Am intrat în sediul poliției și mi-au cerut să sterg caseta video. Am refuzat și am argumentat că eram pe domeniul public și nu am făcut nimic ilegal. Mi-au cerut actul de identitate și cred că și-au adus aminte că și ieri mă reținuseră… dupa câteva minute m-au lăsat să plec, timp în care mi-au mai repetat să sterg caseta video. Am ieșit din sediul poliției cu caseta video nestearsă.

Toți jurnaliștii care ne aflăm aici suntem speriați de măsurile de securitate excesive și agresivitatea crescută a forțelor de securitate.

Voi reveni cu alte informații.

Aici puteți vedea un film video realizat din pozele pe care am reușit să le fac. Sper ca mai târziu să pot publica și filmele.


Bilderberg 2009 – Ziua 4 – Retinuti din nou de politie

Retinuti de politie pentru ca stateam pe banca si aveam camere de fotografiat si filmate la noi

Mai multi jurnalisti si persoane simple care stateau langa noi pe banca am fost retinute de fortele de politie si duse la sectia de Politie. Impreuna cu noi se aflau doi jurnalisti de la American Free Press si alte persoane.

As putea spune ca de data aceasta am fost arestati. Am petrecut aproape 4 ore la politie timp in care am fost perchezionati, am fost fortati sa stergem toate inregistrarile si pozele pe care le aveam, am fost nevoit sa distrug o caseta video pe care o aveam cu mine.

Am fost personal amenintat cu faptul ca or sa ma retina in arest pentru a ma trimite la tribunal pentru faptul ca am publicat pe internet imagini video la intalnirea Bilderberg.

Dupa aproape 4 ore, un grec de la securitate (politie probabil) si-a facut aparitie, ne-au mai luat la intrebari, ne-au reverificat toate telefoanele, inregistrarile, aparatele foto dupa care ne-au lasat sa plecam.

Toate pozele si inregistrarile realizate astazi au fost pierdute.

Acum ne indreptam spre Romania pentru ca nu mai avem posibilitatea de a face nici o poza. Membrii grupului au inceput sa plece si nu mai lasa pe nimeni sa se apropie de zona lor. Toate masinile in care sunt membrii Bilderberg sunt escortate de politie.

La intoarcerea in tara voi raporta in detaliu tot ce s-a intamplat pe parcursul acestor patru zile, impreuna cu multe poze si filme video.

PAUL DORNEANU

3 comentarii

  1. […] EXCLUSIVITATE: Roman retinut la Atena banuit de complot impotriva Grupului Bilderberg > Nu faceti nici un vaccin impotriva gripei porcine! > VORONIN si IUSCENKO speriati de […]

  2. sunt disperati cei de la pdl psd si pnl ….. au sabotat si armata … SE TRAGE DE TIMP –
    psd pnl pdl si Masoneria – teroristii unor Romani –au distrus si armata ..In Ro Este Haos !Pionii Teroristilor Tradatorilor si Coruptilor Romaniei sunt cei cu Salarii, Pensii , Sporuri , Chirii de LUX si Slugile , Lingusitorii lor Din Tote Structurile .Acestia nu cedeaza Usor la Lux…. Atentie la cum va Manipuleaza acesti Indivizi . In Ro este Razboi Economic Psihologic Si Biologic!suntem Prizonierii lor – cand salariul MAXIM va fi de 8000 RON , Ro va fi infloritoare si va avea bani ptr INVESTITII Agricultura Etc.!!!

  3. Of course, what a splendid blog and enlightening posts, I definitely will bookmark your blog.Have an awsome day!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu