Ahmadinejad: Israelul este un microb distrugator sinonim cu ocupatia si asasinatul


Presedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, a lansat, marti, un nou atac virulent impotriva Israelului, pe care l-a calificat drept „un microb distrugator”, sinonim cu „ocupatia” si „agresiunea”, relateaza AFP.

„Ocupantii sionisti sunt microbi distrugatori, deoarece sionismul este sinonim cu ocupatia, cu agresiunea, asasinatul si aneantizarea”, a declarat Ahmadinejad, la Damasc, in cadrul unei conferinte comune de presa cu omologul sau sirian Bachar al-Assad.

Declaratia a fost sustinuta in limba persana si a fost tradusa in araba.

„Sionismul a fost creat pentru a ne ameninta. A sustine rezistenta palestiniana este o datorie umanitara si populara. Siria si Iranul sunt unite si se afla alaturi de rezistenta palestiniana”, a continuat liderul iranian.

Noile atacuri impotriva Israelului se alatura suitei de declaratii violente pe care Ahmadinejad le-a facut de-a lungul timpului la adresa statului evreu.

In 20 aprilie, la Geneva, in cadrul conferintei pe tema rasismului „Durban II”, el a acuzat statele occidentale ca au „trimis emigranti din Europa, din Statele Unite si din lumea Holocaustului pentru a stabili un guvern rasist in Palestina ocupata”.

Ahmadinejad, care este acuzat de occidentali ca dezvolta un program nuclear pentru a obtine bomba atomica, a amenintat in trecut ca „va sterge Israelul de pe harta” si a afirmat ca, in opinia sa, Shoah este un „mit”.

Un comentariu

  1. I am always looking online for articles that can assist me. Thanks!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s