ELITELE MONDIALE ISI PREGATESC ORASE SI BUNKERE SUBTERANE PENTRU ANUL 2012


CHIAR DACA NU CREDETI IN EXISTENTA EXTRATERESTILOR SAU A PLANETEI X, PARCURGETI PANA LA CAPAT ACEST MATERIAL, EXTRAGAND ESENTIALUL.


O scrisoare de la un politician Norvegian

Persoana care a scris acest mesaj ne-a divulgat numele real (pe care l-am verificat), impreuna cu o serie de fotografii cu Primul ministru al Norvegiei si separat cu Benazir Bhutto. Suntem convinsi de veridicitatea lor, dar veti intelege ca nu putem sa le dezvaluim numele lor real sau sa publicam fotografiile fara consimtamant.

Continutul acestui mesaj, daca este adevarat, poate fi de o importanta majora.

[Editat gramatical si de erori de ortografie acolo unde a fost necesar pentru a asigura o deplina claritate. Ca o prefata a mesajului, scriitorul isi cere scuze pentru engleza folosita, aceasta nefiind limba lor natala].

Sunt un politician Norvegian. As dori sa spun ca vremuri grele vor fi, incepand cu anul 2008 pana in anul 2012.

Guvernul Norvegian contruieste tot mai multe baze subterane si bunkere. Cand sunt intrebati, acestia raspund ca sunt pentru protectia populatiei din Norvegia. Cand am intrebat : cand vor termina ?, su raspuns ca “inainte de 2011″.

Israelul face la fel, precum multe alte tari.

Dovada mea ca ceea ce spun este adevarat, sunt fotografiile trimise de mine si toti acei Prim-ministrii si ministrii cu care ma voi intalni si pe care am sa-i cunosc. Ei stiu totul despre asta, dar nu vor sa produca panica in randul populatiei.

Planeta X(posibil ca planeta x sa fie codul de atac nuclear la nivel Mondial) se apropie, iar Norvegia a inceput sa depoziteze hrana si seminte in Svabald si in zona arctica de N, cu ajutorul SUA si EU si in jurul intregii tari. Ei ii vor salva doar pe aceia din elita societatii si pe cei cu care pot reconstrui: doctori, oameni de stiinta, etc.

Cat despre mine, pot spune ca stiu ca o sa plec pana in anul 2012, in zona Mosjoen, unde avem o mare baza subterana militara. Acolo suntem impartiti in sectoare, rosu, albastru si verde. Ordine militare au fost deja date in acest sens, iar campusurile au fost construite cu mult timp in urma.

Oamenii care vor fi lasati la suprafata, vor murii alaturi unul de celalalt si nu vor primi nici un fel de ajutor. Planul este ca 2 000 000 (mil) de norvegieni vor fi salvati, iar ceilalti vor muri. Aceasta inseamna ca 2 600 000 vor disparea in noapte, nestiind ce sa faca.

Toate sectoarele si arcile sunt conectate prin tuneluri si au trenuri, care fac legatura intre acestea. Aceasta este pentru a se putea mentine legatura intre ele. Doar niste usi mari le separa, astfel incat sectoarele nu pot fi compromise vreodata.

Sunt foarte trist. De multe ori plang alaturi de altii care stiu, ca atata de multi vor afla prea tarziu si atunci totul va fi terminat pentru ei. Guvernul a mintit populatia inca din 1983 si pana acum. Toti politicienii importanti din Norvegia cunosc acest lucru, dar putini vor recunoaste public acest lucru – deoarece le este teama ca in cazul in care o fac, vor pierde trenul NOAH 12 care ai va duce catre arka, unde se vor afla in siguranta.

Daca spun cuiva acest lucru, cu siguranta ca vor muri. Dar mie nu mai imi pasa de mine insumi. Omenirea trebuie sa supravietuiasca, specia umana trebuie sa supravietuiasca. Oamenii trebuie sa cunoasca acest lucru.

Toate guvernele lumii sunt constienti de acest lucru si toti spun ca se va intampla. Pentru oamenii care vor reusi sa se salveze, pot sa le sugerez sa caute locuri mai inalte, pesterii in munti unde pot sa isi tina hrana, pentru cel putin 5 ani, hrana la conserva si apa pentru o perioada. Pastile contra radiatiilor si costume antiradiatii, sunt de asemenea recomandate, daca bugetul va permite.

Pentru ultima data spun “Dumnezeu sa ne ajute pe toti”…dar Dumnezeu nu ne va ajuta, stiu eu. Numai individual, fiecare persoana poate face diferenta. Treziti-va, va rog…!

As fi putut sa va scriu sub alt nume, dar nu imi mai este frica de nimic. Cand cunosti anumite lucruri, devi invincibil si nici un rau nu te mai poate atinge, cand sti ca sfarsitul este aproape.

Va asigur 100% ca aceste lucruri se vor intampla. Acestia sunt ultimii 4 ani pentru a ne pregati. Luati-va arme si organizati-va in grupuri de supravietuire, si gasiti un loc in care sa puteti fi in siguranta pentru o vreme.

Intrebati-ma ce vreti si am sa va raspund atat cat stiu despre implicarile Norvegine in tote acestea. Uitati-va imprejur: construiesc baze subterane si bunkere pretutindeni. Deschideti-va ochii. Intrebati guvernele ce construiesc, si ei vor spune ” Ah, e doar un depozit pentru hrana” si asa mai departe. Ei va orbesc, cu atatea minciuni.

Semne ale prezentei Extraterestrilor, sunt si ele prezente si observ, destul de des, politicienii importanti din Norvegia ca nu sunt ceea ce spun ei ca ar fi. E ca si cum acestia ar fi controlati mental, si tot ceea ce spun este de fapt ce li s-a spus sa zica. Puteti sa observati aceasta in ochii lor si in mintea lor.

Amintiti-va ca aceia care se vor gasi in sau pe langa orasele mari, in 2012, vor fi primii afectati si vor muri primi. Mai tarziu armata va face curatenie printre supravietuitori, avand ordin sa ai impuste pe toti aceia care opun rezistenta, avand ordin sa ai aduca pe toti in campusuri, unde fiecare va fi marcat cu un numar si etichetat.

De asemenea am observat ca Benazir Bhutto a vorbit pe siteul dvs. Moartea ei a fost una tragica. Am cunoscut-o pe Benazir, dupa cum puteti observa. Din fotografii veti observa ca m-am intalnit cu multi politicieni notabili si lideri mondiali.

Publicul nu va sti ce se intampla pana la sfarsit, deoarece guvernul nu doreste sa creeze panica. Totul se va intampla in tacere deplina, iar guvernul va disparea pur si simplu.

Dar, eu va spun acest lucru: nu umblati linistiti prin noapte. Luati masuri pentru a fi in siguranta impreuna cu familia. Uniti-va cu altii. Lucrati impreuna pentru a rezolva numeroasele probleme pe care le veti intalni.

Cu tot respectul
[Numele si dovada identitatii au fost furnizate]

Ca o continuare imediata a corespondentei, si ca raspuns la intrebarile noastre specifice, putem adauga urmatoarele clarificari, spuse de catre sursa noastra, cu propriile sale cuvinte:

Am vizitat mai multe baze subterane [numarul a fost specificat]. Am folosit “trenuri” ca sa ne deplasam. Doar cateva persoane speciale au fost selectate pentru a le vizita. Doar cei din elita cunosc aceste lucruri.

Detin dovezi cu privire la lucrurile pe care le sustin. Am incredere in sursele mele 100%, dar lor le este frica sa spuna ceea ce stiu. Oamenii se tem pentru viata lor, iar asta este adevarul. De asemenea, am dorit sa spun publicului ce se intampla. Nu imi este frica de moarte, sau de alte lucruri.

Toata elita de politicieni din Norvegia cunosc lucrul acesta. Ei stiu, de asemenea, ca daca vor spune ceva vor fi eliberati din functie si li se va refuza accesul la diferitele baze subterane, cand va sosi momentul.

Trenurile NOAH 12, sunt mijloace de transport intre diferite baze subterane. Au sisteme de acest fel, implementate de la baza la alta. Acestea sunt in principal utilizate de armata, acesta detinand in totalitate controlul lor. Exista simboluri, in forma de triunghiuri portocalii, in fiecare baza, iar verificarea la intrare se face prin trecerea, prin niste campuri de energie.

Viitorul copiilor mei inseamna totul pentru mine acuma – si al tuturor celorlalti copii care cresc in noua lume. Trebuie sa facem diferenta, pentru ca ei sa stie ceea ce au facut parintii lor pentru ei, cum ar fi aceste informatii pe care vi le-am dat unor oameni ca voi.

In 2009 guvernul FRP va prelua puterea si Siv Jensen va fi ales Prim Ministru. Acest lucru este deja cunoscut. Este important sa intelegeti acest lucru. Alegerile sunt toate false si aceleasi persoane, din elita puterii, sunt alese de fiecare data, pe rand. Cautati in istoria politica a Norvegiei si comparati cu oamenii care conduc tara acuma.

Va rog sa faceti publice aceste informatii pe iternet. Atunci cand vine momentul, oamenii vor supravietui datorita informatiilor pe care le-au invatat de la diferite siteuri de pe internet.

Voi avea probleme datorita acestor postari, si de aceea nu vreau sa induc in eroare pe nimeni. Fac asta doar ca sa dau in vileag ceea ce se petrece in tara mea, si poate ca unii oameni vor reusi sa supravietuiasca vremurilor care vor urma.

Cu tot respectul
[Nume furnizat]

Dupa postarea de mai sus, am pus mai multe intrebari sursei noastre, care a raspuns cu informatiile interesante care urmeaza.

Paragrafele cu aliniat si marcate cu un ( * ), constituie in continuare informatii suplimentare, primite dupa ce am cerut o serie de intrebari de clarificare suplimentare.

Cnd am fost in armata am fost in [numele serviciului furnizat]. La un moment dat, am primit ordin sa mutam ceva dintr-o baza in alta.

Ni s-a spus: “NU PUNETI INTREBARI DE NICI UN FEL. FACETI_VA TREABA.” Mai tarziu, cand am aterizat in afara bazei, am fost imbarcati in camioane, in afara bazei, din fata unor usi imense pazite de personal militar.

Cel putin pareau ca erau militari, deoarece acestia aveau altfel de costumatii: uniforme portocalii cu negru, cele portocalii avand un triunghi auriu, iar cele negre un triunghi verde.

* Din cate imi amintesc, triunghiurile erau pozitionate cu varful in jos, ca un fel de piramida rasturnata, si aveau un simbol ciudat in interiorul lor. Mie mi s-a parut a fi litera “E”, dar liniile nu erau conectate ca la “E”. Avea forma unui “E” si in mijloc litera “E” era orientata inspre interior….nu era in nici o limba pe care o cunosc si in nici un caz nu era in norvegiana.

 • Semnele nu erau, din cate imi aduc aminte, pozitionate in dreptul umarului, deoarece le-am vazut clar…ele erau in partea stanga a uniformei negre, putin deasupra pieptului si pe sepcile pe care le purtau. Insemnele nu erau foarte mari – ca si cele de dimensiuni obisnuite, dar suficient de clare pentru a le vedea.


Am trecut de acele usi imense. Ma gandeam ce naiba e asta, si am fost cam speriat la inceput. Era ca intr-un film stiintifico-fantastic. Aceasta a fost prima data cand am fost intr-o astfel de baza.

Apoi am traversat un tunel lung de 500 m, acolo fiind mult mai multi militari inarmati, pentru a ne insoti. Am fost impartiti in grupuri. Unii au plecat intr-o parte, iar eu si grupul meu am fost insotiti de cei imbracati in uniforme negre, pentru a merge in alta locatie. Cand am ajuns la capat am fost rugati sa ne punem niste masti pentru “protectia noastra”.

Ma gandeam.. pentru propria noastra protectie….nu suntem oare deja protejati fiind in ineriorul unui asemene asubteran urias si fiind paziti de atatea garzi inarmate ?

Apoi am fost invitati sa urcam in “tren”…de aceea stiu despre aceste trenuri. Functioneaza datorita unor cristale albastre cu energie, cred, sau cel putin asa parea. Apoi am urcat si l-am intrebat pe unul dintre gardieni “Ce este aceasta ?” El a raspuns: “Nu trebuie sa stiti acest lucru, domnule.”

 • In partea din fata erau scaunele operatorilor, era un gemulet chiar in spatele lor, si chiar inainte de a porni se puteau observa cristalele mari, de culoare purpuriu-albastra, … o lumina care nu te orbea si chiar era placut sa o privesti. Nu am vazut nicaieri astfel de cristale si atata energie luminoasa. Ma gandeam ca aceasta trebuie sa fie sursa de putere.
 • Mai tarziu, am vazut ca in baza erau oameni care lucrau la acele cristale purpuriu-albastre. Acestea erau mai mari decat cele pe care le-am vazut in “tren” – cca. un metru in lungime si erau aliniate unul dupa celalalt. Erau strabatute de lumina. Erau purpuriu-albastre, iar cand trecea lumina prin ele deveneau mult mai albastre si erau mult mai puternic colorate – oamenii purtau masti albe cu ochelari de protectie si se indepartau de langa cristale cand erau strabatute de lumina. Am la aproximativ 20 de m de ele si am fost grabiti cand ni s-a spus “Miscati-va acum”.
 • De asemenea, cred ca acele campuri de energie prin care am trecut inainte de aintra in baza, erau controlate de aceste cristale, deoarece era acelasi gen de lumina – sau asa mi s-a parut mie. Daca imi amintesc mai multe, am sa va aduc la cunastiinta.

Am observat ca existau sisteme tubulare, iar alte trenuri mergeau asa de repede incat vedeai doar o lumina trecand. Cred ca acesta era un sistem pe baza de vacum, unde nu exista frecare.

 • Trenurile aratau ca si tubul prin care treceau, doar ca erau pe dinauntru. Tubul era putin mai mare. Trenul era cca. 12 m in lungime, avea o forma scutita in fata si in spate, avea scaune pentru 10 persoane, cu tot cu operator. Acestea se puteau conduce in ambele sensuri si nu necesita intoarcerea lor. Am fost asigurat dupa ce am intrat inauntru si a fost destul de bine…dar, viteza a fost prea mare si mi s-a facut rau dupa acea calatorie.
 • Exista si un spatiu pentru marfa, dar nu foarte mare. Erau o multime de astfel de trenuri, asa cum parea, si circulau in tuburi asa cum trece lumina flash. Nu poti sa vezi celelalte trenuri, deoarece totul se misca asa de repede incat uiti sa privesti in jur, mai degraba te concentrezi asupra propriului stomac cand te afli in interiorul unui astfel de tren.

Mai tarziu, dupa ce am trecut in politica, am aflat ce se afla in restul bazei si pentru ce era acea baza, ceea ce v-am povestit deja. Stiu doar ca atunci cand acest tren s-a pus in miscare – si se misca foarte repede – nu am vazut niciodata nimic asemanator. Mai tarziu, cand am ajuns in statie, am avut o senzatie de rau si alti oameni care au fost acolo s-au simtit la fel. Unul dintre gardieni a spus ca se intampla tuturor prima data.

Cand am ajuns afara, ni s-au dat ochelari si am fost rugati sa trecem prin sistemul de verificare. Aici totul devine foarte ciudat.

Acolo erau gardieni inarmati peste tot…si va amintiti ca v-am povestit despre acel camp de energie prin care trebuie sa treci. Ma gandeam ca nu ar fi trebuit sa ma aflu aici, si am fost putin speriat.

Apoi am trecut prin acel camp de energie si am ajuns intr-o alta camera. Am observat un ecran pe un perete, pe care scria HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE.

Dupa ce am vazut aceasta m-am gandit: Exista si “altii” in afara de oameni ??

 • La punctul de control, cu camp energetic, era acel ecran despre care am mentionat inainte. Era un limbaj ciudat afisat pe ecran. Nu am vazut asa ceva inainte. Sub acesta erau litere, la fel ca “E” despre care v-am povestit – dar singurul lucru pe care am putut sa-l citesc a fost HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE.


[Project Camelot NOTA: asteptam clarificari asupra acestui lucru]

Gardienii ne-au oprit si ne-au zis sa ne schimbam hainele in alta camera si apoi sa mergem cu ei. Dupa ce am facut ce ni s-a cerut, a venit timpul sa mergem mai departe, in jos. Din nou, m-am gandit cat de mare este acest loc ? Tocmai am venit de-a lungul unui sistem feroviar, cu km de drum parcurs … si inca mai este ?

Apoi am fost dusi la un sistem de lifturi, cu scaune, care urma sa ne duca jos … sau, asa am crezut ca urmeaza sa se intample. Dar, a mers lateral aproximativ 3 min. In acest loc, timpul era necunoscut pentru mine, deoarece nu aveam nici o posibilitate sa stim cat e ceasul. Ne-a fost luat totul la punctul de control.

 • La lift, imi amintesc ca am vazut o litera in forma de “casti” – ca acelea cu care asculti muzica. Era inclinata ca si cum ai privi-o din fata, si indreptata in jos.

Tot ceea ce pot sa spun este ca, atunci cand misiunea noastra s-a terminat, ma gandeam ca lumea nu este ceea ce pare si ca multe lucruri sunt ascunse publicului. Acest lucru imi provoaca tristete si imi este frica.

Mai tarziu, cand dm intrat in politica, am iceput sa caut mai adanc, deoarece aveam nevoie de mai multe raspunsuri. Ce am aflat, ca aceste baze sunt Arcile de salvare ale guvernului si unii oameni si militari, pentru a supravietui in interiorul lor. Va exista o amenintare din exterior, care urmeaza sa fie in anul 2012 si astfel specia umana trebuie sa supravietuiasca.

“Planeta X”, am aflat desprea ea din tot ceea ce am vazut pana acum. Guvernul cunoaste acest lucru si il tine secret fata de public. Au urmarit miscarea acestui obiect de mult timp, iar acum au fost transmise primele semnale din partea SUA.

Stiu ca exista 18 baze in Norvegia. Nu cunosc care vor fi pericolele, deoarece nu sunt om de stiinta. Dar, ceea ce stiu este ca, inainte de 2012 diferite guverne se vor retrage in acele baze, pe care le-au construit de-a lungul ultimilor 40-50 de ani.

Daca acest obiect se apropie, vor exista o multime de probleme pe suprafata Pamantului. Aceasta este tot ce stiu. De aceea acestia se duc in subteran.

Daca se intampla un astfel de eveniment, s-au asigurat ca timp de 5 ani sau mai mult, de stat subteran, este suficient ca sa evite acest lucru. Atunci cand vor sti ca este sigur la suprafata, vor incepe sa reconstruiasca. Am fost anuntati ca va trebui sa plecam inainte de 2012 si ca exista ceva in spatiu care va provoca distrugeri masive.

 • Nu stiu daca exista vreo amentitare din cauza Soarelui. Nu sunt atata de familiarizat cu partea stiintifica a lucrurilor. Eu doar va spun ce am vazut, nimic mai mult.

Nu pot spune ca am zis deja prea multe, dar oamenii sunt acum avertizati in legatura cu aceasta…

Nu doresc ca prin aceasta sa provoc panica. Vreau doar sa spun publicului ce se va intampla, si am facut tot ce am putut in ceea ce ma priveste.

Exista lucruri in acesta lume, care nu sunt cunoscute de catre public. Si un singur lucru pot sa spun despre aceasta:

“Fiti pregatiti si aveti incredere in voi insiva. NU este de nici un ajutor sa ai incredere in Guvern. Aveti incredere doar in voi insiva.”

Cu tot respectul
[Nume furnizat]

Confirmare independenta:

Am fost in contact cu multi prieteni si corespondenti din Norvegia si Suedia, unii oferind cateva detalii interesante. Pentru multi dintre acestia informatiile nu erau noi, ci le-au fost inca odata confirmate informatiile ce le aveau de la alte surse. Am primit confirmari specifice de la 2 oameni de stiinta si un fost colaborator al serviciilor secrete, ca aceste facilitati exista (si ca ambele Suedia si Elvetia au baze subterane pentru a proteja intreaga populatie daca este necesar). Unii au dorit sa ai punem in legatura cu politiceanul care a scris acel articol.

Unul dintre corespondenti a confirmat o mare parte dintre aceste detalii. Mesajul sau este foarte important, si am hotarat sa-l publicam in continuare, in totalitate (editand doar informatiile personale pentru a-l proteja de autoritati). Familia sa are experianta asupra facilitatilor pe care sursa noastra le-a raportat.

Stimata echipa Project Camelot,

Tocmai am citit articolul dumneavoastra despre politicianul norvegian si informatiile pe care vi le-a scris in scrisoarea lui catre dvs, cu privire la bazale subterane, 2012, etc.

Trebuie sa recunosc ca am gasit aceste informatii destul de fascinante. Cunosc deja amanuntele despre depozitul de la Svalbard, care atunci cand a fost facut public, m-a facut sa ma gandesc ca trebuie sa existe un motiv special pentru aceasta, ceva ce stiu ei ca se va intampla curand.

In ceea ce priveste restul, si eu sunt de asemenea Norvegian, sund dintr-o familie militara, si stiu de la mama mea, care a lucrat mult timp in armata si alte institutii guvernamentale, despre aceste baze.

Cunosc locatia unei astfel de baze, pe care am vazut-o personal. Este intr-un munte mare, in orasul unde m-am nascut si am locuit inainte de a pleca din Norvegia, cu cativa ani in urma. Locul se numeste Baneheia.

Mama a refuzat sa-mi spuna orice detaliu despre acesta, cu exceptia ca este creat pentru o situatie de urgenta. Doar anumite persoane vor fi primite, cum ar fi ea si alte personaje din armata si alte persoane importante, politicieni, oameni de stiinta, precum si alti civili pe care acestia ai considera importanti.

Mama a fost de asemenea si la alta baza, in zona numita Evje, iar aceasta baza subterana este foarte mare, a spus ea, mult mai mare decat cea de la Baneheia. Mi-a mai spus ca stie de existenta altei baze in zona Stavanger.

Mi-a dat de asemenea o fotografie cu o baza aflata in Sorreisa, si a spus ca este o alta baza subterana, dar nu este sigura de dimensiunea acesteia. Am atasat poza aici. Aceasta este partea superioara a bazei, iar aceste sfere sunt probabil niste radare puternice, care monitorizeaza intreaga zona.
soerreisa_0

Ea mi-a spus si alte lucruri interesante precum ca, marile corporatii electronice ale lumii, in realitate sunt conduse ce aceeasi oameni, dar acestia creeaza diferite marci si nume, si “ambalari” ale acelorasi produse, sau a produselor care sunt construite si detinute de catre oameni de mare rang in societate noastra, care conduc aceste corporatii electronice in totalitate.

In ceea ce priveste Baneheia, mama a spus ca restul familiei noastre NU i se va permite sa intre in baza, in caz de urgenta.

.

Cu o alta ocazie, am reusit sa port o discutie scurta, cu o alta persoana din armata, care a fost si el acolo. El mi-a dat ceva mai multe detalii. El a spus ca baza este uriasa si ca are multe camere, cu diferite destinatii, dar nu i-a fost permis sa intre in acele camere, fiind condus intr-o camera speciala unde a lucrat cu compiutere legate la sistemule militare. Dar el a spus ca, din ce si-a dat seama, ca aceasta facilitate ar putea sa gazduiasca cateva mii de oameni, si ca aceasta era extrem de mare si echipata cu tehnologie de varf.

De asemenea, s-a raportat ca, dintre sapte oameni care au lucrat impreuna la unele proiecte in aceasta facilitate, patru dintre ei au murit de cancer. Aceasta s-a publicata in Fedrelandsvennen, un ziar norvegian din orasul Kristiansand, in 2001. Din pacate, acest articol nu mai este disponibil pe internet

Unul dintre prietenii mei, care a lucrat pentru NSA mai multi ani, mi-a furnizat niste detalii interesante referitoare la bazale subterane si alte activitati ale guvernului.

El a confirmat faptul ca exista o multime de baza subterane, si ca in unele dintre acestea au loc tot felul de experimente si cercetari ciudate, legate de fenomene cum ar fi: calatorii in timp, calatorii in alte dimensiuni, tehnologie extraterestra, etc, el insusi participand la procesul de recreeare a unei nave spatiale si cu lucrul pe simulatoare, si mi-a aratat materiale complexe legate de aceasta problema, precum si ilustratii cu aceasta naveta.

El aspus ca guvernele sunt in contact cu planeta Marte si ca au dispozitive “stargate”, conectate cu Marte, astfel incat sa poata calatorii in acea directie in cateva secunde, in loc sa foloseasca navete spatiale. El de asemenea, a sustinut ca se lucreaza la “teraformarea lui Marte” – aceasta insemnad a face posibila viata pe Marte pentru oameni. La cest moment, Marte este mai mult sau mai putin inutilizabil la suprafata, desi pare sa existe ceva viata in subteran.

El a disparut dintr-o data si in ultimi ani nu am putut sa iau legatura cu el

Pot sa mentionez totusi, el a fost adoptat, iar din punctul lui de vedere, a fost crescut si pregatit pentru ca sa lucreze pentru guvern, inca de la o varsta frageda, din cauza inteligentei sale si a altor “abilitati” pe care le avea. El a fost intradevar un individ extrem de inteligent, personal pot spune chiar geniu, fiind implicat in studiul unor materiale matematice si stiintifice extrem de complexe, pe care mi le-a aratat si despre care am discutat in mai multe ocazii.

In primul rand am sa va prezint niste Harti si fotografii, cu zona in care se afla acestebaza subterane despre care am mentionat anterior.

Fotografia din dreapta sus, a imaginii compozite de mai jos, se numeste Gimlemoen, care a apartinut armatei si a fost restrictionata persoanelor neautorizate. Am fost acolo de mai multe ori, cand mama inca lucra pentru ei.

Recent au inchis in mod oficial toate operatiunile militare in Gimleloen, si au transformat-o in campus universitar.

Cu toate acestea, unele dintre vechile bunkere si sisteme subterane au ramas in continuare acolo. Personal am vizitat cateva dintre acestea si erau la o adancime foarte mare. La un moment dat am ajuns intr-o camera mare, care avea niste usi de fier uriase, cu o roata metalica aflata pe usa si incuiata cu cateva lacate. Nu am putut sa deschit aceasta usa si nici nu stiu ce se afla in spatele acesteia.

Aceasta este o fotografie a Baneheia, facuta din aer, unde se afla baza subterana, situata in munte. Acest lucru poate fi observat in partea de stanga sus, in imaginea alaturata. Am desenat un cerc purpuriu unde se afla intrarea in baza.

Baneheia_base_entrance
baneheia_base_entrance_sm
Aceasta structura dreptunghiulara este intrarea, care duce in munte. Structura alba din dreapta, sunt alte cladiri inrudite, deoarece au o multime de antene pe acoperis si alte dispozitive.

Dupa cum vedeti, este un munte urias, cu lacuri deasupra, astfel incat adincimea la care se afla in interiorul muntelui, poate fi doar speculata.
gimlemoen_baneheia_lg_preview
kvadraturen_thumbnailgimlemoen_thumbnail
[Google Earth or Acme Mapper N 58.16, E 8.00]

De asemenea, observati ca muntii Gimlemoen si Baneheia sunt foarte apropiati, fiind despartiti doar de apa raului. Daca exista vreo conexiune intre bazele din Gimlemoen si Baneheia, pe sub rau, nu am nici o idee, dar, cum am mentionat mai sus, am gasit un bunker care merge mult in subteran, ducand la acea camera cu usi metalice uriase imposibil de a fi deschise. Aceasta a fost in Gimlemoen, iar in camera se afla apa de jumatate de metru.

Am descoperit ceva care seamana cu niste gauri de ventilare, in mijlocul padurii, in partea superioara a acestui munte, care banuiesc ca asigura patrunderea aerului in baza. Aerisirile sunt plasate in zone inaccesibile si departe de orice drum. Ele arata cam asa, cu exceptia ca sunt mult mai moderne.
vent_lg_thumbnail
Am observat de mai multe ori, personal militar inarmat, care se afla in fata intrarii bazei mentionate. Aceasta este un lucru ciudat, deoarece Norvegia nu este o tara in care politia sau armata umbla inarmati cu arme. De fapt, nu au voie sa poarte arme cu exceptia cazurilor de forta majora. Este, de fapt, singura data cand am vazut armata purtand arme in public, in timpul cat am trait in Norvegia.

Lucrurile ar trebui sa fie destul de sigure aici, vreau sa spun ca Norvegia nu este ca si Irakul, avand astfel de nevoi speciale cu privire la aceste baza subterane si control militar, doar daca ei stiu cu siguranta ca ceva urmeaza sa se intample, iar noi ceilalti nu stim nimic.
Baze subterane si Tuneluri in SUA

Prima sectiune a acestei pagini a fost scrisa de Phil Schneider :

tunnel_boring_machine_2
Fotografie cu masina de escavat a United States Air Force, de la Little Skull Mountain, Nevada, USA, Decembrie 1982.Exista multe zvonuri ca pe teritoriul SUA s-ar afla numeroase tuneluri militare secrete.Daca zvonurile sunt adevarate, atunci astfel de masini, ca si cea prezentata mai sus, sunt cele cu care au fost facute. (sursa: U.S. Department of Energy)
tunnel_boring_machine_1
Aceasta este o masina de facut tuneluri (TBM), in valoare de 13 milioane de $, utilizata in Nevada Test Site. (Amintiti-va ca Zona 51 (Area 51) face parte din acel Test Site). Multe alte tipuri de TBM-uri sunt folosite de catre alte agentii guvernamentale din alte tari, inclusiv acele TBM-uri nucleare (NTBM), care sfarama rocile solide lasand in urma lor pereti fini ca sticla.

Majoritatea sapaturilor sunt facute sub directa supervizare a armatei, toate informatiile fiind strict secrete. Fosti angajati ai acestor facilitati, au evitat ani de-a randul sa povesteasca despre aceste instalatii subterane masive, aflate in locatii cum ar fi : Area 51, Northrop facility din Antelope Valley, California (se zvoneste ca ar fi 42 de nivele), precum si instalatia din Lockheed, aproape de Edwards, California.

“Bugetul Negru” consuma in prezent 1.25 miliarde de $ pe an.Cel putin aceasta suma este folosita la asazisele “programe negre”, cum ar fi acelea pentru constructia de baze subterane militare. In prezent exista 129 de baze militare subterane pe teritoriul SUA. Acestea au fost construite zi si noapte, fara intrerupere, inca de la inceputul anului 1940. Unele au fost construite chiar mai devreme de atat. Aceste baze sunt , practic, niste orase subterane mari, conectate intre ele prin trenuri de mare viteza, pe principiul magneto-levitatiei, care dezvolta viteze de pana la 2 Mach. Mai multe carti au fost scrise despre aceasta activitate….

In medie, adancimea unei astfel de baze, este de peste 1.6 km, acestea fiind practic adevarate orase subterane. Acestea toate sunt intre 4.3 si 6.8 km cubi in dimensiune. Acestia au masini de forat cu laser, care pot face un tunel de peste 11 km intr-o singura zi. Am fost implicat in construirea unei anexe la baza subterana militara de la Dulce, care este probabil cea mai adnca baza. Se extinde subteran pe mai multe nivele si are peste 4 km adancime. Am ajutat la construirea a cel putin 13 baze militare subterane in SUA.

Mai multe imagini cu echipamentele folosite la construirea de tuneluri:
tunnel_boring_machine_4tunnel_boring_machine_3
tunnel_boring_machine_5
tunnel_boring_machine_6tunnel_boring_machine_71tunnel_boring_machine_8
De la Dr. Bill Deagle, decembrie 2006 conferinta de la Granada Forum:

Am avut grija de John Fialla, care a fost cel mai bun prieten cu Phil Schneider. Cat de multe persoane stiu de Phil Schneider ? Ei bine, ei au folosit masini de facut tuneluri inca din anii 90, care puteau fora printr-un teren cu roca dura, cativa zeci de km pe zi, care puteau sfarama rocile cu o energie laser mare, a carei impact puverizeaza roca in nano-particule, astfel incat nu a existat moloz in urma, formand un invelis exterior precum cel vulcanic, iar cel interior fiind folosit de trenurile super rapide, care calatoresc cu viteze de pana la 2 Mach, intre aceste orase subterane foarte bine organizate.

Exista 132 de baze in SUA, o medie de 8.6 – 11.6 km cubici in volum si o medie de 2.4 – 7.2 km adancime, construite in zone indepartate de zonele geotectonice – dar vor aparea o multime de noi zone geotectonice, aparute ca urmare a fortarii aparitiei cutremurelor, 11, 12, 13, 14 cutremure.

De ce se grabesc ei pentru a face acest lucru ? Pentru ca stiu ca o catastrofa va veni. Si de unde provin toti acesti bani ? Nu provin de la “Bugetul Negru” propriu. Provin din vanzarea ilegala a drogurilor. In SUA exista, in urma unor estimari conservatoare, un sfert de miliard pana la o jumatate de miliard proveniti din vanzarea de droguri pe teritoriul SUA, bani care merg direct in aceste bugete subterane, si 90-95 % merg catre DUMB ( Deep Underground Millitary Bases).

Urmatoarele au fost scrise de Richard Sauder, PhD, adaptate din cartea sa “Undergroun Bases and Tunnels” :

Numita Nuclear Subterrene ( rimeaza cu “submarin” ) a fost proiectat la Los Alamos National Laboratory, din New Mwxico. Un numar de brevete si cateva documente tehnice federale au fost scrise si depuse de catre oamenii de stiinta la Los Alamos – si apoi toate acestea au inceput sa se stinga incet.

O fi chiar asa ?

Subterrenele nucleare inainteaza topind solul si roca in calea lor, vitrificand ( a transforma in sticla) solul in urma lor si lasand un tunel solid, fin ca si sticla, in urma lor.

Caldura este furnizata de un reactor nuclear compact, care recircula un fluid, format din litiu lichid, de la miezul reactorului pana la suprafata de contact, unde acesta topeste roca. In procesul de topire al rocii, litiul isi pierde o parte din caldura. Apoi acesta este trimis inapoi, de-a lungul exteriorului masinii, pentru a ajuta la racirea rocii vitrificate, in timp ce masina inainteaza.Litiul racit este introdus inapoi in reactor si ciclul se repeta. In acest mod Subterren-ul nuclear patrunde prin roca, la o temperatura de 2000 grd Farenheit ( 1100 Celsius), ca un vierme, croindu-si drum in adancime.

Atomic Energy Commission din SUA si United States Energy Research and Development Administration au interzis, in anii 1970, brevetele pentru Nuclear subterrenes. Primul brevet, in 1972, a fost trimis catre U.S. Atomic Energy Commission.

Subterrenes-urile nucleare au un avantaj considerabil fata de TMS-urile mecanice, deoarece acestea nu lasa in urma nici un fel de moloz, care ar fi trebuit eliminat cu carucioare, trenuri, camioane etc. Acest lucru simplifica foarte mult constructia de tuneluri. Daca subterrene-uri nucleare exista acum, (ceea ce nu stiu daca e asa) prezenta lor, cat si tunelurile pe care le fac, ar fi foarte greu de observat, din simplul motiv ca nu ar exista urme sau resturi asociate cu dispozitivele conventionale ale activitatii constructiei de tuneluri.

In 1972 brevetul clarifica acest lucru. Acesta afirma :

“…. ramasitele (resturile) pot fi eliminate sub forma de roca topita, atat pentru consolidarea tunelului, cat si prin imprastiere in fisurile aparute in rocile din jur. Burghiul de topire al rocilor are o forma, si datorita presiunii de propulsie suficient de mari, poate sa produca crapaturi in rocile aflate radial fata de burghiu, datorita presiunii hidrostatice ce se formeaza in rocile topite inaintea burghiului penetrator. Toata topitura nefolosita la consolidarea tunelului, este fortata sa patrunda in crapaturi unde aceasta ramane cristalizata …”

“…O astfel de consolidare (vitroasa) elimina, in majoritatea cazurilor, costisitoarea si dificila problema de eliminare a resturilor, si in acelasi timp are avantajul producerii unei carcase protectoare a tunelului.”

(U. S. Patent No. 3.693.731 din data de 26 septembrie, 1972)

Astfel avem: o masina de facut tuneluri care nu lasa resturi, si produce o carcasa protectoare vitroasa ( ca sticla ) in urma sa.

Un alt brevet, trei ani mai tarziu, a fost pentru :

O masina de facut tuneluri mari in roca moale sau umeda, argiloasa, sol cu bolovani, prin detasarea simultana a miezului tunelului de topitura termica, formand un zid de sprijin captusit, prin separarea materiei topite fata de peretii escavati, pentru a produce dupa solidificare o carcasa captusita continua, si detasand materia din fata tunelului circumscrisa burarii cu ajutorul unui mecanism in care caldura necesara topirii si materialele pentru captuseala sunt furnizate de un reactor nuclear compact.

Acest brevet, din 1975, specifica in continuare ca echipamentul este destinat sa escaveze tuneluri de pana la 12 metrii in diametru sau mai mult. Aceasta inseamna tuneluri de 12 metrii sau mai mult in diametru.Sapatura reprezinta partea exterioara a peretelui tunelului, pe care masina de gaurit o elimina in timp ce ininteaza prin sol sau roca. Deci, intr-un limbaj mai simplu, acest echipament va topi o margine circulara in tunel. Topitura va fi eliminata la exteriorul tunelului da catre masina de facut tuneluri, unde aceasta va forma o captuseala solida, vitroasa ( vezi detaliul corespunzator in brevet, asa cum este prezentat in Ilustratia 41). In acelasi timp, acest echipament de facut tuneluri va macina roca si solul desprinse din scobitura topita si o vor transporta in partea din spate a masinii, pentru eliminare cu ajutorul carucioarelor, amestecatoare de namol (moloz), etc.

Si inca un al treilea brevet a fost trimis catre United States Energy Research and Development Administration, doar cu 21 de zile dupa, in 27 mai 1975, pentru o masina asemanatoare cu cea patentata la 6 mai 1975. Descriere abstracta :

O masina de facut tuneluri mari in roca, prin detasarea progresiva a miezului tunelului de topitura termica, formand un zid de sprijin captusit, prin separarea materiei topite fata de peretii escavati, pentru a produce dupa solidificare o carcasa captusita continua, si detasand materia din fata tunelului circumscrisa burarii cu ajutorul unui mecanism in care caldura necesara topirii si materialele pentru captuseala sunt furnizate de un reactor nuclear compact.

Aceasta masina ar fi , de asemenea, capabila sa faca un tunel vitros de 12 m in diametru, sau mai mult.

Poate ca unii dintre cititori au auzit acelasi zvon pe care l-am auzit si eu, care circula ca un vartej in literatura OZN si cea neoficiala: Povesti despre tuneluri, secrete, tuneluri vitroase escavate cu ajutorul unor masini de facut tuneluri cu laser. Nu stiu daca aceste povestiri sunt adevarate. Daca sunt, atunci poate ca acele tuneluri vitroase sunt facute de catre acele subterrenes nucleare, descrise in aceste brevete. Un cititor atent va observa ca toate aceste brevete au fost obtinute de catre agentii ale guvernului SUA. Mai mult, toti mai putin unul dintre inventatori sunt din Los Alamos, New Mwxico. Desigur, insusi Laboratorul Los Alamos este subiectul unor zvonuri despre existenta incaperilor si tunelurilor subterane, Little Greys (Extraterestrii) sau “EBEs”, si multe alte fenomene sub acoperire se desfasoara acolo.

In 1973, un studiu intitulat “Systems and Cost Analysis for a Nuclear Subterrene Tunneling Machine“, desfasurat la Los Alamos : Studiul preliminar a concluzionat ca Subterrene-urile nucleare (NTSM) ar fi foarte costisitoare in comparatie cu TBM-urile conventionale.

S-a declarat:

Costul executarii tunelurilor cu NSTM este foarte apropiat cu cel al TBM, daca conditiile de functionare pentru TBM sunt favorabile. Cu toate acestea, pentru variatiuni de teren si conditii nefavorabile cum ar fi : teren moale, ud, teren cu bolovani sau roca foarte dura, NTMS-urile sunt mult mai eficiente. Estimari de cost si utilizare de NTMS-uri pentru a satisface transportul prin tuneluri al US, indica un potential de a reduce costurile cu 850 milioane de $ pe tot parcursul anului 1990. Estimativ, constructia unui prototip NTMS ar costa 100 milioane de $ pe o perioda de opt ani, rezultind astfel un raport favorabil de 8.5 intre beneficiu si cost.

… A fost oare studiul de fezabilitate, efectuat in 1973, doar o simpla speculatie, si patentul uimitor de asemanator publicat cu doi ani mai tarziu, doar o coincidenta nevinovata ? Dupa cum multi inventatori frustrati vor spune, Oficiul de Brevete din SUA va emite documentatia doar atunci cand sunt convinsi ca inventia in cauza functioneaza !

In 1975 Fundatia Nationala de Stiinta a comandat o alta analiza de cost a Subterrene-urilor nucleare. A.A. Mathews Construction and Engineering Company of Rockville, Maryland, au expus un cuprinzator raport, cu 2 Anexe (Apendice) separate foarte lungi, una de 235 si celalta de 328 de pagini.

A.A. Mathews a calculat costurile de constructie a trei tuneluri de dimensiuni diferite, in S Californiei, in anul 1974. Diametrele celor trei tuneluri au fost :

a) 3.05 meters (10 ft)

b) 4.73 meters (15.5 ft)

c) 6.25 meters (20.5 ft)

Comparand costurile de utilizare a NTMS-urilor in raport cu costul utilizarii TBM-urilor mecanice, A.A. Mathews a determinat:

Economii de 12% pentru tunelul de 4.73 m (15.5 ft) si de 6% pentru tunelul de 6.25 m (20.5 ft) s-au gasit a fi posibile in cazul utilizarii NSTM, comparativ cu metodele curente. O penalizare de 30% a fost gasita in cazul tunelului de 3.05 m (10 ft) daca s-ar folosi NSTM. Costul avantajos pentru utilizarea NSTM rezulta din combinarea,

a) capital suficient in comparatie cu un sistem intensiv de munca;

b) formarea atat a suportului initial, cat si a cavitatii finale in raport cu procesul de escavare;

Raportul prezinta un numar ridicat de caracteristici interesante. Este de remarcat, in primul rand, ca guvernul a comandat un astfel de raport detaliat asupra costului de operare a NSTM. La fel de interesant este faptul ca, studiul dovedeste ca, tunelurile de 4.73m si 6.25 m pot fi escavate mult mai economic de NSTM decat conventionalul TBM.

In sfarsit, locatia din S Californiei care a fost aleasa pentru analiza de cost este cel putin ineresanta. Aceasta este exact una din regiunile din Vest, unde s-a zvonit ca ar exista un sistem secret de tuneluri. A reprezentat, oare, studiul facut de A.A. Mathews o parte din planificarea unui proiect real, sub acoperire, care a fost ulterior inceput, atunci cand s-a stabilit ca este mult mai eficienta si mai putin costisitoare escavarea cu NSTM fata de TBM ?

Idiferent daca s-au utilizat NSTM-uri, sau se utilizeaza NSTM-uri, pentru escavari subterane, este o intrebare la care nu pot sa raspund acum.

Citeste articolul original

sursa: info.po9t.com

PLANETA X

Culmea este ca informatiile pe care ei le aveau despre cosmos, planete si asteroizi întrec capacitatea oamenilor de acum. De-abia de ceva ani descoperim si noi anumite planete care erau mentionate în textele sacre acum câteva mii de ani. Bineînteles ca exista si multe speculatii pe aceasta tema, cât si pe scrierile mistice de la acea vreme. Dar cea mai controversata planeta descoperita înca din timpul sumerienilor este celebra Nibiru despre care au pomenit si mayasii.

Despre planeta X sau Nibiru, cum o numeau sumerienii. Sumerienii spuneau ca zeii lor veneau de pe aceasta planeta, care este a zecea din sistemul nostru solar. Sumerienii cunosteau toate planetele din sistemul nostru solar si stiau si ce culoare au. Acestea au fost comfirmate de misiunile Pioneer si Voyager. Anomaliile orbitelor unor planete în jurul soarelui ne indica prezenta unei noi planete în sistemul solar.

Primele cercetari si supozitii

În anul 1983, National American Space Agency – NASA – a lansat un satelit care a detectat un obiect de marimea planetei Jupiter. Noua planeta a fost numita Planeta X (Nibiru). Planeta face parte dintr-un sistem care are în centru o stea de tip pitica rosie. Se pare ca în 2012 Nibiru se va apropia de sistemul nostru solar si va interactiona cu acesta, producând efectele despre care vorbesc profetiile Maya (si altele asemanatoare). Acest fenomen este ciclic; se repeta la fiecare 3.600 de ani; s-au emis ipoteze ca aceste treceri ale lui Nibiru au provocat scufundarea Atlantidei si Potopul lui Noe.
Profetiile vechilor Maya si alte scrieri vorbesc despre evenimente importante care vor avea loc în 2009. Pe de alta parte, calculele arata ca Nibiru va deveni vizibila în anumite parti ale Pamântului în 2009, urmând ca din luna mai 2011 sa fie vizibila de pe întreg Pamântul. Nibiru va fi perceput ca un al doilea soare, de marimea Lunii. În anul 2003, an în care a fost observata (comunicarea oficiala), revista “Science et Vie“ (nr. din februarie) prezinta traiectoria eliptica a unei planete suplimentare a sistemului nostru solar, IDENTIC~ cu traiectoria planetei Nibiru/Marduk prezentata de Z. Sitchin în lucrarea “A Douasprezecea Planeta”, asa cum era foarte bine cunoscuta de sumerieni.
În iulie 2005, la câteva luni dupa ce a fost descoperita, astronomi eminenti din 19 tari s-au reunit la Vatican (Castelul Gandolfo) unde exista un centru astronomic aflat în legatura prin Internet cu Observatorul Astronomic al Vaticanului (unul dintre cele mai performante din lume) aflat pe muntele Tucson, Arizona (SUA). Pe 1 august 2005, ziarele din întreaga lume scriau ceva de genul: “Corpul ceresc a primit denumirea provizorie de 2003-UB-313”. Savantii care au denumit astfel planeta Nibiru cunosteau foarte bine scrierile sumeriene, deoarece prin “UB” anticii se refereau la grupul de 7 planete (3+1+3) format din: Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto, Nibiru. Cealalta grupa era formata din restul de 5 planete (2+0+0+3): Soare, Mercur, Venus, Pamânt, Luna. Nici totalul cifrelor din denumirea intermediara nu este întâmplator. Este 12. Atâtea corpuri ceresti cunosteau sumerienii.
Adevarata cauza a schimbarilor de clima, activarii vulcanilor, intensificarii activitatii seismice etc., o reprezinta apropierea de sistemul nostru solar a planetei Eris, denumita intermediar 2003 UB 313 si cunoscuta în Antichitate sub mai multe denumiri: Nibiru, Marduk, Nemesis, Hercolubus, planeta Zeilor, planeta Împaratiei, planeta Crucii, planeta Rosie etc. A primit denumirea oficiala de Eris în urma hotarârii Uniunii Astronomice Internationale de la Praga, din august 2006. La fiecare trecere în sistemul solar se dezvolta mari perturbatii ale câmpurilor electromagnetice si gravitationale. Placile tectonice ale planetelor solare – dar ne intereseaza în special ale Pamântului – intra în deriva, generând cutremure puternice. Planetele îsi pot schimba parametrii de evolutie, vitezele de rotatie si de revolutie. Inevitabilele coliziuni genereaza praf meteoritic care poate întuneca lumina soarelui. Praful intra apoi în atmosfera, este antrenat de precipitatii si se depune la sol. Data fiind înclinatia axei pamântului accentuata de la 23 la 29 de grade, este posibila schimbarea polilor magnetici ai planetei, fenomen care s-a produs si la trecerile anterioare si a fost consemnat în multe din scrierile sacre si traditionale. Informatiile cele mai abundente se gasesc pe sute de placute sumeriene în ENUMA ELISH, epopeea sumeriana a creatiei si în scrierile egiptene, incase, în Vedele sanscrite, în mitologia greaca si romana. Toate planetele sunt zeificate si personificate. Sunt cunoscute si studiate sute de documente stravechi, extrem de precise, care prezinta schimbarea punctelor cardinale si a configuratiei constelatiilor pe bolta cereasca. Consemnarile sistematice si îndelungate ale egiptenilor amintesc o succesiune de patru astfel de evenimente.chimbarea polaritatii magnetice a globului pamântesc se desfasoara într-o durata estimata la 3-4 zile, timp în care “debusolarea” navigatorilor va fi cel mai neînsemnat prejudiciu.

planeta

Planeta X, denumita Nibiru, ameninţă viaţa de pe Terra
Despre planete si asteroizi s-a tot scris si studiat de câteva mii de ani încoace. Sumerienii, mayasii, incasii, egiptenii, grecii si multi altii au acordat o importanta deosebita corpurilor ceresti atât din punct de vedere stiintific, cât si spiritual

Culmea este ca informatiile pe care ei le aveau despre cosmos, planete si asteroizi întrec capacitatea oamenilor de acum. De-abia de ceva ani descoperim si noi anumite planete care erau mentionate în textele sacre acum câteva mii de ani. Bineînteles ca exista si multe speculatii pe aceasta tema, cât si pe scrierile mistice de la acea vreme. Dar cea mai controversata planeta descoperita înca din timpul sumerienilor este celebra Nibiru despre care au pomenit si mayasii.

Despre planeta X sau Nibiru, cum o numeau sumerienii. Sumerienii spuneau ca zeii lor veneau de pe aceasta planeta, care este a zecea din sistemul nostru solar. Sumerienii cunosteau toate planetele din sistemul nostru solar si stiau si ce culoare au. Acestea au fost comfirmate de misiunile Pioneer si Voyager. Anomaliile orbitelor unor planete în jurul soarelui ne indica prezenta unei noi planete în sistemul solar.

Primele cercetari si supozitii

În anul 1983, National American Space Agency – NASA – a lansat un satelit care a detectat un obiect de marimea planetei Jupiter. Noua planeta a fost numita Planeta X (Nibiru). Planeta face parte dintr-un sistem care are în centru o stea de tip pitica rosie. Se pare ca în 2012 Nibiru se va apropia de sistemul nostru solar si va interactiona cu acesta, producând efectele despre care vorbesc profetiile Maya (si altele asemanatoare). Acest fenomen este ciclic; se repeta la fiecare 3.600 de ani; s-au emis ipoteze ca aceste treceri ale lui Nibiru au provocat scufundarea Atlantidei si Potopul lui Noe.
Profetiile vechilor Maya si alte scrieri vorbesc despre evenimente importante care vor avea loc în 2009. Pe de alta parte, calculele arata ca Nibiru va deveni vizibila în anumite parti ale Pamântului în 2009, urmând ca din luna mai 2011 sa fie vizibila de pe întreg Pamântul. Nibiru va fi perceput ca un al doilea soare, de marimea Lunii. În anul 2003, an în care a fost observata (comunicarea oficiala), revista “Science et Vie“ (nr. din februarie) prezinta traiectoria eliptica a unei planete suplimentare a sistemului nostru solar, IDENTIC~ cu traiectoria planetei Nibiru/Marduk prezentata de Z. Sitchin în lucrarea “A Douasprezecea Planeta”, asa cum era foarte bine cunoscuta de sumerieni.
În iulie 2005, la câteva luni dupa ce a fost descoperita, astronomi eminenti din 19 tari s-au reunit la Vatican (Castelul Gandolfo) unde exista un centru astronomic aflat în legatura prin Internet cu Observatorul Astronomic al Vaticanului (unul dintre cele mai performante din lume) aflat pe muntele Tucson, Arizona (SUA). Pe 1 august 2005, ziarele din întreaga lume scriau ceva de genul: “Corpul ceresc a primit denumirea provizorie de 2003-UB-313”. Savantii care au denumit astfel planeta Nibiru cunosteau foarte bine scrierile sumeriene, deoarece prin “UB” anticii se refereau la grupul de 7 planete (3+1+3) format din: Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto, Nibiru. Cealalta grupa era formata din restul de 5 planete (2+0+0+3): Soare, Mercur, Venus, Pamânt, Luna. Nici totalul cifrelor din denumirea intermediara nu este întâmplator. Este 12. Atâtea corpuri ceresti cunosteau sumerienii.
Adevarata cauza a schimbarilor de clima, activarii vulcanilor, intensificarii activitatii seismice etc., o reprezinta apropierea de sistemul nostru solar a planetei Eris, denumita intermediar 2003 UB 313 si cunoscuta în Antichitate sub mai multe denumiri: Nibiru, Marduk, Nemesis, Hercolubus, planeta Zeilor, planeta Împaratiei, planeta Crucii, planeta Rosie etc. A primit denumirea oficiala de Eris în urma hotarârii Uniunii Astronomice Internationale de la Praga, din august 2006. La fiecare trecere în sistemul solar se dezvolta mari perturbatii ale câmpurilor electromagnetice si gravitationale. Placile tectonice ale planetelor solare – dar ne intereseaza în special ale Pamântului – intra în deriva, generând cutremure puternice. Planetele îsi pot schimba parametrii de evolutie, vitezele de rotatie si de revolutie. Inevitabilele coliziuni genereaza praf meteoritic care poate întuneca lumina soarelui. Praful intra apoi în atmosfera, este antrenat de precipitatii si se depune la sol. Data fiind înclinatia axei pamântului accentuata de la 23 la 29 de grade, este posibila schimbarea polilor magnetici ai planetei, fenomen care s-a produs si la trecerile anterioare si a fost consemnat în multe din scrierile sacre si traditionale. Informatiile cele mai abundente se gasesc pe sute de placute sumeriene în ENUMA ELISH, epopeea sumeriana a creatiei si în scrierile egiptene, incase, în Vedele sanscrite, în mitologia greaca si romana. Toate planetele sunt zeificate si personificate. Sunt cunoscute si studiate sute de documente stravechi, extrem de precise, care prezinta schimbarea punctelor cardinale si a configuratiei constelatiilor pe bolta cereasca. Consemnarile sistematice si îndelungate ale egiptenilor amintesc o succesiune de patru astfel de evenimente.chimbarea polaritatii magnetice a globului pamântesc se desfasoara într-o durata estimata la 3-4 zile, timp în care “debusolarea” navigatorilor va fi cel mai neînsemnat prejudiciu.

15 comentarii

 1. Bravo de initiativa! Raspindeste adevarul, esti un roman adevarat, sa ne ajute Dumnezeu cu mai multi ca tine.

  Spune-le la toti cunoscutii, este o petitie online impotriva imprumutului 30 MLRD (nu 20 cum zic astia acum):
  http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_imprumut_la_fmi_si_banca_mondiala-p67703048.html

  Citeste comentariile de pe capital.ro (Cutitul la gat/git):
  http://www.capital.ro/index.php?section=articol&screen=index&id=117421&rss=1
  http://www.capital.ro/index.php?section=articol&screen=index&id=117402&rss=1

  A iesit noul film al lui Alex Jones, in care arata ce fac ticalosii asti aordinari, Obama e o o paiata in mina papusarilor planetari:

  Urgent, toti romanii sa fie informati de contaminarea vaccinurileor gripala (obisnuite) cu agentul H5N1 al gripei aviare:
  http://www.torontosun.com/news/canada/2009/02/27/8560781.html
  http://www.infowars.com/‘accidental’-contamination-of-vaccine-with-live-avian-flu-virus-virtually-impossible/

  Trebuie sa trezim citi mai multi frati de ai nostri pina nu e prea tirziu. Acesta e momentul sa nu ne fie rusine ca sintem romani.
  Cu stima,
  Cutitul la gat

 2. E o problema, comentariul nu a aparut, sper ca ai primit mesajul meu, toate cele bune.
  Banuiesc ca stii de Zeitgist Addendum, este si in romaneste, (chiar daca 40% minciuna, 60% adevar) e un punct de plecare http://video.google.com/videoplay?docid=-7322446344238270341

  Iti doresc numai bine!

 3. Mai invatati limba romana, chiar daca traduceti. Mai degraba in 2012 vor veni executorii judecatoresti trimisi de FMI, si va trebui sa plecam

 4. frate,in privinta extraterestrilor,i-am scris si lui bataiosu intr-un coment.Nu exista,sunt niste inselari demonice.am citit si comentariul tau la acelasi articol de pe blogul lui bataiosu.subscriu acelui mesaj dar sunt rezervat in privinta anului.Problema lui bataiosu e ca el nu stie daca exista sau nu extraterestri,e sovaielnic.Ce sa mai sovai frateeee,nu e clar ca-s inselari demonice?

 5. Mi se par insuficiente dovezile iar relatarea … pare rupta din jurnalul unui bolnav de schizofrenie paranoida. Nu spun ca este, spun cum pare. Genul asta de omeni pot parea extrem, dar extrem de convingatori.

 6. BRAVO,BRAVO,BRAVO,BTAVO……..ESTE TIMPUL SA LUAM ATITUDINE SI SA NE UNIM SA FIM ADEVARATI LEGIONARI A I LUMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 7. Am citit si eu aceasta postare…sunt multe lucruri la mijloc care impiedica credibilitatea acestei postari deoarece…el pomeneste doar de doua tari Norvegia si Elvetia..de SUA foarte putin..dar de restul tarilor uita..in mintea sa parca doar Norvegia ar fi rasa suprema care se apara de fenomene catastrofale..etc.
  Foarte putine dovezi..scenarile prezentate par inspirate din multe filme S.F. si datorita acestui lucru este greu de crezut..
  Sunt doua posibilitati…
  1.Este bolnav sau are o imaginatie bogata
  2.Chiar spune adevarul dar este impiedicat sa iasa la suprafata datorita unor reguli stricte ale mass-media si controlul populatiei prin mass-media.

  Sincer si eu cred ca va fi ceva in 2012..Cred in Dumnezeu Iisus Hristos cu tarie dar in acelasi timp stintific..2012 ori e manipulare mondiala pentru a pune umbra pe alte acte nocive la adresa umanitatii..sau o poveste S.F. sau ceva cu adevarat real..

  Ganditi de 10 ori inainte de a crede ceva de pe net. si verificati dak poate fi adevarat.

  Ms.frumos.o zi buna all

  • Omul povesteste ce stie..daca stie despre Elvetia si Norvegia asta e…

 8. planeta terra va vi bucati si praf

 9. nici bumcherul nu va va salva , numai nave cosmice vor fi de folos

 10. Fantezist scenariu,dar posibil……….daca ne gandim putin unde au disparut banii planetei,in ce au fost investiti,are sambure de adevar.Oricum ideea esentiala si adevar incontestabil e faptul ca politicienii ne mint,asemenea si marile institutii ale lumii gen NASA.

 11. […] Cert este ca Elitele si-au construit buncare de supravietuire pentru anul 2012. Si versiunea oficiala : […]

 12. abia acum am dat peste această însemnare. sper că nu crezi ceea ce se scrie în prima parte, cea cu buncărele norvegiene…

 13. There is obviously a bunch to realize about this. I believe you made various nice points in features also.

 14. My partner and i unquestionably must think more in that direction to see a few things i can do about this.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • martie 2009
  L M M J V S D
  « feb.   apr. »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031