Ipoteza şocantă: campania împotriva românilor este instrumentată de serviciile secrete, pentru că imigranţii iau slujbele italienilor din Sud


italia

Romanii se află pe primul loc în Italia în ceea ce priveşte ritmul de creştere a investiţiilor străine, între anii 2003 – 2008, arată un raport al fundaţiei din Milano, Ethnoland, facut public la Roma, relatează Il Messaggero, preluat de Romanian Global News. In Italia există 23.554 de societăţi comerciale aparţinând românilor, cu 61,2% mai multe decât în 2003. Majoritatea investitorilor români din Italia s-au orientat spre sectorul construcţiilor (80%). Firmele romanesti din Italia lucreaza in marea lor majoritate cu muncitori romani si practica preturi mai bune decat firmele italiene, lucrarile lor fiind de calitate superioara. Pana la venirea romanilor, nordul Italiei era dominat in sectorul constructiilor de catre italieni veniti din sudul Italiei. Dupa intrare romanilor in nordul Peninsulei peste un milion de italieni au fost nevoiti sa se intoarca in sudul Peninsulei. Acesta este si motivul real al declansarii operatiunii « afara cu romanii din Italia », coordonata si operationalizata de guvernul italian prin una din Agentiile de securitate ale Italiei (probabil cea interna). Cea mai mare parte a companiilor deţinute de imigranţi se află în Lombardia (30.000), Emilia Romagna (20.000), dar şi în regiunile Lazio, Piemonte, Toscana şi Veneto (15..000). Sectorul preferat de aceştia este industria (83.578), urmată de construcţii (64.549). În aceste condiţii, investitorii imigranţi asigură circă 10% din Produsul Intern Brut al Italiei.

3 comentarii

  1. Vezi si dovada AICI: http.//www.ziua.ro/prt.phpf=news&id14657&data=2008-10-21

  2. Wow! Thank you! I continuously needed to write on my site something like that. Can I take a part of your post to my website?

  3. Well, that is certainly fine, however how about additional choices we have here? Would you mind writing another article regarding these as well? Appreciate it!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s