SE URMARESTE INFOMETAREA POPULATIEI SI DEPENDENTA ACESTEIA DE CATRE MARILE CORPORATII


Adeptii Noului Guvern Mondial ,urmaresc ca populatia la scara planetara sa fie dependenta de marile corporatii din sistemul alimentar si al agriculturii.
In consecinta, se va avea in vedere ,cresterea imensa a taxelor si impozitelor atat pe case cat si pe terenuri ,astfel incat populatia care are posibilitatea de a fi independenta de hrana si de a avea posibilitatea sa se hraneasca singura prin cultivarea pamantului sa fie in imposibilitatea de a-si plati darile catre stat si ulterior acestea terenuri agricole sau nu, sa le fie confiscate de catrea acesta..
Oricine poate vedea destul de clar , sugrumarea intentionata a agriculturii din Romania de catre UE si impiedicarea tuturor micilor producatori cat si a taranului de a mai putea produce si comercializa produsele alimentare ,care dealtfel sunt ecologice si de foarte buna calitate .
Cand omenirea va fi incapabila sa-si mai produca macar un gram de hrana si va fi total dependenta de marile corporatii ,de ”stat”,cand omenirea nu mai are dreptul la proprietate ,cand panica,foametea ,bolile fabricate si MAREA CRIZA FINANCIARA ,va ajunge la APOGEU, atunci Guvernul Mondial va stapani Pamantul si se va incepe procedura de CIPARE A OAMENILOR..(toate acestea se vor intampla in cel mult 4-5 ani)
Putem constata cu cea mai mare ingrijorare ,slugarnicia si ascultarea orbeste a guvernantilor nostri de ordinele celor care vor deveni ce-i mai mari DICTATORI AI OMENIRII a tuturor timpurilor si va incepe ERA SCLAVIEI ABSOLUTE ,si distrugerea conditiei umane…tot ce se propaga acum in folosul cetateanului ,pt siguranta cetateanului,lupta impotriva terorismului sunt doar procedee de incatusare si supraveghere a omului pentru ca in viitorul apropiat cand omenirea va realiza imensa greseala si eroare in care a fost indusa ca nu mai poate face nimic..
……………..intrus_117

3 comentarii

  1. Crescătorii de ovine au ieşit astăzi în stradă, în semn de protest faţă de Ordinul 111, care îi obligă să devină persoane fizice autorizate şi să eticheteze brânza pe care o comercializează în piaţă. Ei protestează în faţa sediului Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor cu oi şi doi măgari.Aproape 300 de oieri pichetează sediul ANSVSA. Crescătorii de oi cer abrogarea ordinului care a intrat în vigoare începând cu 1 februarie.

    Ei spun că astfel vor fi nevoiţi să plătească impozite şi taxe mult mai mari. În plus, sunt nemulţumiţi că nu mai au voie să vândă în pieţe produse neambalate.

    „Au venit peste 300 de oameni din toate judeţele ţării Sibiu, Iaşi, Gorj, Ialomiţa, Botoşani, Timiş, Hunnedoara etc. nemulţumiţi de condiţiile impuse de autoritate prin acest ordin”, a declarat preşedinrtele Asociaţiei Crescătorilor de Ovine din Sibiu, Marcel Andrei.

    La începutul anului 2007, ANSVSA a emis un ordin prin care era interzisă comercializarea produselor primare, lapte, brânză, carne, la nivel naţional, vânzarea fiind permisă doar pe raza judeţului. Ulterior, instituţia a acordat o perioadă de graţie, până la 1 ianuarie 2009, pentru ţăranii care vând astfel de produse în pieţe. Indiferent de produsul comercializat, micii producători sunt obligaţi să respecte toate condiţiile privind igiena produselor alimentare stabilite de regulamentul european. Termenul din luna ianuarie a fost amânat până la 1 februarie.

  2. I am continuously searching online for tips that can assist me. Thx!

  3. I’m aware about this already, nevertheless there have been some beneficial pieces that finished the image for me, thank you!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s