CHIAR SUNTEM UN POPOR DE DOBITOCI..??


1994 Silviu Brucan spunea ca romanii nu se vor destepta nici peste 20 de ani..si avea dreptate…chiar a afirmat cu delicatete ca poporul roman e unul din cele mai proaste popoare din lume…o sa aveti ce ati semnat ..popor de dobitoci…! stati ca niste paraziti fara sa va pese de viitorul copiilor vostri ..popor iresponsabil..de tembeli..inculti..creduli..naivi..mincinosi…profitori..lasi..fara demnitate …popor care isi voteaza soarta pentru o punga de peste..de ulei sau de zahar..popor de curve…popor nesimtit…
http://salvatiromania.wordpress.com

8 comentarii

 1. cam asai-!!! din pacate dar ce sa facem???? da-ti si voi niste idei!!

 2. eu vreau sa-mi recastig demnitatea de om,de roman! tin prea mult la mandria mea si si ma dezgusta cei care nu fac asta!

 3. romanii au ocazia acum sa demonstreze ca reprezinta un popor cu idealuri si sperante care nu accepta sa fie umilit in propria lui tara de catre niste ciocoi care au pus mana pe putere exclusiv in interes propriu. sa speram ca oamenii vor iesi in strada sa protesteze impotriva ticalosului taricenu si a clicii sale.!

 4. Daca inca nu vati prins este momentul impartiri sarmalelor si a primelor de craciun si cam ar fi cazul sa vi se scoata ochii cu taxa auto si cu o eventuala scumpire la gaze ca doar barilul de petrol se ieftineste ca sa nu mai vorbesc de taxa radio pentru toate firmele din tara asta de banane !!
  Cand lumea este suparata pe voi atunci nu are decat sa moara toata lumea ca sa scape de suparare …… si daca ne raportam la politica romaneasca ar trebui sa moara o natiune intreaga pentru o mana de imbecili !!
  Fratilor nu ati dormit destul ?? Munca , bani , porcul de craciun ….., si alte preocupari va iau mintile dragilor si nu mai vedeti ca cei ce muncesc duc in carca o gramada de paraziti !! Scuzati expresia cei in cauza !!! Voi nu va faceti socotelile acasa innainte de a merge la cumparaturi ?? Ia socotiti si voi cat castigati si cat dati la stat din ce castigati !!! Taxe , impozite , TVA, ……..si alte cacaturi care va reduc la starea de “boieri feudali” – pe vremea feudelor se platea Zeciuiala – si cam a zecea parte din ce munciti vine la voi iar restul se duce mai cu rost mai fara rost in punga fara fund a ” Statului Roman ” care nu inseamna -Romanii ci Politicienii cu rang de sfinti , arhangheli si ingerasi !!
  La cine ia mai ramas un gram de minte si de curaj sa ia o pauza in rutina cotidiana si sa cautam un sistem cu care sa batem sistemul ca ne ia dracu si pe noi si pe cei pe care ii fabricam !!
  Curaj !!!!

 5. Dupa ce am citit cele scrise aici parca mi-a venit si mie cheful de … putin mai multa distractie 😛

 6. You made some good points there. I looked on the internet for the subject matter and found most individuals will consent with your site.

 7. This really answered my drawback, thanks!

 8. Ok, this is a good start however i’ll have to check into that a great deal more. Will let you know exactly what more i’ve found.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s